Adrenalinový let vrtulníkem

Držte si všichni čepice, adrenalinová jízda začíná! Darujte tento vzrušující zážitek vzdušnému nadšenci, kterému poklidné vyhlídkové lety nic neříkají. Má chuť užít si pořádný fičáááák? Posaďte ho do vrtulníku a nechte ho udělat na nebi několik pořádných kotrmelců! Adrenalinový let vrtulníkem není pro bábovky.

5 999 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL24.04.
Osobní odběr – Zásilkovna25.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Držte si všichni čepice, adrenalinová jízda začíná! Darujte tento vzrušující zážitek vzdušnému nadšenci, kterému poklidné vyhlídkové lety nic neříkají. Má chuť užít si pořádný fičáááák? Posaďte ho do vrtulníku a nechte ho udělat na nebi několik pořádných kotrmelců! Adrenalinový let vrtulníkem není pro bábovky. Žaludek se mu několikrát zatočí a dost možná bude řvát jako na lesy. Proletí se vrtulníkem typu R22 nebo R44, který bude řídit opravdu zkušený pilot oprávněný k takovému typu letu. Udělá s ním několik ostrých obratů, bojových zatáček a vyzkouší si i let pozpátku. Ale z čeho bude opravdu na větvi, tak to jsou otočky o 360°! Bude zírat, co všechno zvládne na pohled vcelku nenápadný civilní vrtulník. Na tenhle adrenalinový let vrtulníkem bude vzpomínat ještě hodně dlouho.

REGION: Středočeský kraj (Sazená), DOBA TRVÁNÍ: 15 minutPOČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Adrenalinový let vrtulníkem R44

Adrenalinový let vrtulníkem

Adrenalinový let vrtulníkem R44

Program

Zážitek pro každého letce, ať už je to vzdušný nadšenec, nebo jen milovník adrenalinu. Před letem zážitkáře čeká instruktáž, aby věděl, jak se během letu chovat a čeho se vyvarovat. Pak už se proletí samotným vrtulníkem typu R44, který bude řídit opravdu zkušený pilot oprávněný k takovému typu letu. Udělá s ním několik ostrých obratů, bojových zatáček a vyzkouší si dokonce i let pozpátku. Pak, jako třešínka na vrch dortu, přijdou otočky o 360°! Z na pohled vcelku nenápadného civilního vrtulníku se vyklube silná mašina!

Podmínky

Dárek je určen pro všechny věkové skupiny. Nezáleží na váze ani na tělesných předpokladech.

Počasí

Zhoršené počasí pro let není překážkou, ale za bouřek, silných srážek a špatných povětrnostních podmínek se nelétá. Ideální počasí je však jasné či polojasné.

Čas

Let vrtulníkem trvá 15 minut.

Počet účastníků

Let je určen pro 1 osobu. Ve vrtulníku s vámi poletí další dvě osoby. Vrtulník musí být plně obsazen.

Diváci

Diváci jsou vítáni a mohou být přítomni ve vymezeném prostoru u přistávací plochy. Mají dovoleno fotografovat i filmovat.

Oblečení

V chladnějším počasí je lepší se tepleji obléci a při nadměrném slunečném záření doporučujeme sluneční brýle s UV filtrem.

Sezóna

Lety se provádí celoročně kromě velmi chladných dnů. Ideální měsíce jsou květen až září.

Rezervace termínu

Minimálně 3 týdny předem. Let se uskuteční po naplnění skupiny 3 účastníky.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.