Wakeboarding

V zimě prkno, v létě prkno. Pokud patří snowboarding mezi jeho oblíbené zimní aktivity, dopřejte mu tuhle zábavičku i v létě. Máme tu pro něj wakeboarding - prkno na vodě! Je to pestrý koktejl vodního lyžování a snowboardingu v jednom. Wakeboard je krátká, ale široká vodní lyže, která vypadá jako surf nebo snowboardové prkno a zážitky z jízdy jsou prostě nezapomenutelné.

550 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL24.04.
Osobní odběr – Zásilkovna25.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

V zimě prkno, v létě prkno. Pokud patří snowboarding mezi jeho oblíbené zimní aktivity, dopřejte mu tuhle zábavičku i v létě. Máme tu pro něj wakeboarding - prkno na vodě! Je to pestrý koktejl vodního lyžování a snowboardingu v jednom. Wakeboard je krátká, ale široká vodní lyže, která vypadá jako surf nebo snowboardové prkno a zážitky z jízdy jsou prostě nezapomenutelné. Napoprvé sebou asi plácne párkrát do vody, chce to nejdřív vychytat správný grif, ale osvěžení přijde v létě vhod. Sveze se na vodním vleku, na kterém může vyzkoušet otočky, jumpy i slalom. Zkušenější frajer si dá třeba pár tríčků na překážkové dráze. Jednoznačně je to adrenalinová jízda, během které si bááááječně zařádí.

REGION: Jihomoravský kraj  (Jedovnice), DOBA TRVÁNÍ: 1 hodina,  POČET OSOB: 1,  SPECIFIKACE: Wakeboarding (vlek)

Wakeboarding

Program

Celý zážitek začíná informováním o tomto sportu, tak aby si jezdec své jízdy užil co nejvíce. Poté následuje samotný wakeboarding. Vlek je k dispozici na hodinu a budou zde maximálně další tři sportovci, takže si každý zvládne dostatečně zajezdit. Zapůjčení wakeboardu a vesty je již zahrnuto v ceně. Wakeboarding probíhá v Jedovnicích. Sezóna trvá od května do října a zážitek je třeba si rezervovat 14 dní předem. Tak ručník a plavky s sebou a jde se na to!

Podmínky

Tento poukaz je určen dospělé i děti od 7 let (podle zdatnosti a šikovnosti), rychlost vleku se dá podle potřeby upravit. Není určen pro neplavce, těhotné a osoby krátce po úrazech.  Minimální výška pro absolvování zážitku je 120 cm.

Počasí

Počasí nemá vliv na konání zážitku. Nejezdí se pouze za vytrvalého deště.

Počet účastníků

Tento dárek je určen pro 1 osobu.

Diváci

Mohou být přítomni. Mohou filmovat i fotografovat.

Oblečení

Žádné speciální není potřeba. Stačí plavky a ručník.

Sezóna

Sezóna probíhá od května do října.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést 14 dní předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.