Jetpack

Chtěl by umět lítat jako Ironman? Splňte mu jeho klukovské přání a nechte ho vznášet se několik minut nad vodní hladinou jako superhrdina. Jetpack je super novinka na poli adrenalinových vodních sportů. Adrenalinový nadšenec nepotřebuje nic víc, než si na záda nasadit tryskový batoh a už letí!

1 785 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.04.
Osobní odběr – Zásilkovna03.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Chtěl by umět lítat jako Ironman? Splňte mu jeho klukovské přání a nechte ho vznášet se několik minut nad vodní hladinou jako superhrdina. Jetpack je super novinka na poli adrenalinových vodních sportů. Adrenalinový nadšenec nepotřebuje nic víc, než si na záda nasadit tryskový batoh a už letí! Výkonné trysky ho dostanou i několik metrů nad vodní hladinu. Akční let bez tvrdého přistání pro něj bude nezapomenutelným zážitkem. Zalevituje si a bude vískat nadšením! Rozhodně si to zkusí ještě znovu a znovu.

REGION: Praha (Vrané nad Vltavou), DOBA TRVÁNÍ: 10 minut letu + instruktáž,  POČET OSOB: 1,  SPECIFIKACE: Létání s Jetpackem

Jetpack

Létání s Jetpackem

Program

Každý určitě jednou v životě chtěl létat. Teď si může každý splnit svůj dětský sen! Jetpack je super novinka na poli adrenalinových vodních sportů. Je to v celku jednoduché – milovník adrenalinu si pouze nasadí tryskový batoh a letíííí! Výkonné trysky ho mohou dostat i několik metrů nad vodní hladinu! Lekce provádí zkušení instruktoři, kteří to skvěle umí jak na jetpacku, tak na flyboardu a hoverboardu. Celý program se skládá ze 2 částí. První část je věnována spíše teorii toho, jak se vypořádat s řízením.

Druhou částí je použití teorie v praxi, ale nebojte se - bezpečnost je pro nás vším. Proto budeme krok za krokem zkoušet navyšovat úroveň obtížnosti jednotlivých prvků. Nečekají vás žádné neočekávané skoky, vždy vše po dohodě. Zařízení je navrženo tak, aby vždy plavalo na hladině. Nicméně měli byste disponovat minimálními plaveckými schopnostmi. Podmínkou je fyzická zdatnost. Zážitek probíhá ve Vrané nad Vltavou.

Podmínky

Zážitek je vhodný pouze pro osoby starší 15 let. Osoby mladší 18 let potřebují doprovod zákonného zástupce. Maximální váha účastníka je 110 kg.

Počasí

Počasí nemá vliv na konání zážitku. Lze ho absolvovat téměř za každého počasí, jelikož se jetpack provozuje pouze přes letní měsíce.

Čas

Celá lekce trvá zhruba 1 hodinu s tím, že čistý let je 10 minut.

Počet účastníků

Lekce je určena pro 1 osobu. Na místě bude zapůjčená potřebná výstroj, neopren, ochranné pomůcky, helma, vesta.

Diváci

Diváci mohou být přítomni, mohou na břehu fotit, filmovat a fandit..

Oblečení

Pro absolvování zážitku není nutné žádné speciální oblečení, stačí plavky.

Sezóna

Sezóna probíhá od června do září.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést minimálně 3 dny předem. Je nutné se na místo konání dostavit 1 hodinu předem. Doporučujeme provést rezervaci už na červen nebo červenec. Na konci sezóny bývají termíny obsazeny.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.