Hoverboard

Tohle je správný dárek pro chlapy vodomily a milovníky létacích zážitků! Prkno hoverboard je žhavá vodní novinka vedle flyboardingu a wakeboardingu. Opět poletí do vzduchu! Hoverboard může letce dostat až 5 metrů vysoko a prožene se nad vodní hladinou jako superhrdina, parááááda!

1 785 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Praha
  • Středočeský kraj
  • Vysočina

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL29.04.
Osobní odběr – Zásilkovna30.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Tohle je správný dárek pro chlapy vodomily a milovníky létacích zážitků! Prkno hoverboard je žhavá vodní novinka vedle flyboardingu a wakeboardingu. Opět poletí do vzduchu! Hoverboard může letce dostat až 5 metrů vysoko a prožene se nad vodní hladinou jako superhrdina, parááááda! Tohle létací prkno pohání vodní tryska, která letce tlačí vzhůru. Opravdoví profíci zvládnou na hoverboardu opravdu psí kusy - točky, kotrmelce i skoky. Hoverboard má velice jednoduché ovládání, takže ho zvládne i naprostý začátečník. Užije si adrenalin a kopec letní zábavy!

REGION: Praha (Vrané nad Vltavou), DOBA TRVÁNÍ: 15 minut letu + instruktáž,  POČET OSOB: 1,  SPECIFIKACE: Lekce hoverboardingu

REGION: Vysočina (Hartvíkovice), DOBA TRVÁNÍ: 15 minut letu + instruktáž,  POČET OSOB: 1,  SPECIFIKACE: Lekce hoverboardingu

REGION: Středočeský kraj (Živohosť), DOBA TRVÁNÍ: 15 minut letu + instruktáž,  POČET OSOB: 1,  SPECIFIKACE: Lekce hoverboardingu

Hoverboard

Lekce hoverboardingu

Program

Je váš chlapák milovník vody a zároveň lítání? Není lepší zážitek než kombinace obou - hoverboard. Během letu na hoverboardu se může vznášet až 5 metrů nad vodní hladinou. Vyzkouší si tak fascinující pocit levitace a podívá se na svět z nové perspektivy. Lekce provádí zkušení instruktoři. Celý program se skládá ze 2 částí. První část je věnována spíše teorerii, kde se dozví, jak se vypořádat s řízením a jak balancovat na desce Hoverboard. Druhou částí je praxe, což je ta zábavnější část přímo na vodě.

Podmínky

Bezpečnost je pro nás vším. Proto budeme krok za krokem navyšovat úroveň obtížnosti jednotlivých prvků. Nečekají vás žádné neočekávané skoky, vždy vše po dohodě. Zařízení je navrženo tak, aby vždy plavalo na hladině. Nicméně měli byste disponovat minimálními plaveckými schopnostmi. Minimální věk pro hoverboarding je určen na 15 let. Podmínkou je fyzická zdatnost. Děti do 16 let musí doprovázet alespoň jeden z rodičů. Maximální váha účastníka je 110 kg s velikostí bot číslo 4 až 11.  Hoverboarding je nevhodný pro těhotné.

Počasí

Počasí nemá vliv na konání zážitku. Lze ho provozovat téměř za každého počasí, jelikož se provozuje pouze přes letní měsíce.

Čas

Celá lekce trvá 1 hodinu s tím, že čistý let je 15 minut.

Počet účastníků

Poukaz je určen pro 1 osobu.

Diváci

Diváci mohou být přítomni na břehu, pořizovat fotografie a natáčet videa.

Oblečení

Pro absolvování zážitku si stačí vzít plavky a ručník.

Sezóna

Sezóna probíhá od května do října.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést alespoň 7 dní předem. Doporučujeme rezervaci už na červen anebo červenec. Na konci sezóny bývají termíny obsazeny.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.