Destruktoterapie

Občas je tenhle chlap jako natlakovaná bomba. Kde ale agresivní energii, která se v tvrdě pracujícím drsňákovi nahromadí, vybít? Pošlete ho na destruktoterapii! Co takhle popadnout kladivo a rozmlátit kancelář? Nebo vzít baseballku a vyřádit se na autě… Třískat, ničit, drtit, bušit… Uáááá!

4 490 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL24.04.
Osobní odběr – Zásilkovna25.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Občas je tenhle chlap jako natlakovaná bomba. Kde ale agresivní energii, která se v tvrdě pracujícím drsňákovi nahromadí, vybít? Pošlete ho na destruktoterapii! Co takhle popadnout kladivo a rozmlátit kancelář? Nebo vzít baseballku a vyřádit se na autě… Třískat, ničit, drtit, bušit… Uáááá! Tohle je lepší terapie, než se válet někde na gauči u psychologa! Navíc ho čeká pořádná dávka tělesné aktivity. Darujte zážitek, na kterém se zdravě fyzicky vybije a psychicky nabije! Odcházet bude klidný jako beránek.

REGION: Středočeský kraj (Králuv dvur), DOBA TRVÁNÍ: 60 minut, POČET OSOB: 1-5, SPECIFIKACE: Rozmlať auto

Destruktoterapie

Destruktoterapie

Program

Rozmlátit kancelář nebo třeba zničit auto? To mu můžete snadno dopřát, aniž by se jednalo o váš majetek. Pokud je to trochu cholerik nebo by se jen potřeboval vybít, darujte mu zážitek, při kterém nikomu neublíží, ale on se perfektně uvolní. Řeč je o destruktoterapii, která bude určitě účinnější než nějaký řečičky u psychologa. Bude to pořádná makačka, než všechno rozmlátí, ale po tomto zážitku bude odcházet zkrocený a vy ho nepoznáte! Tato skvělá terapie probíhá hned na třech místech v České republice – v Praze, Hradci Králové a Králově Dvoře. Pokud chcete, aby na tuto terapii opravdu nikdy nezapomněl, darujte mu variantu s videem a fotkami. A pokud chcete, aby nebyl s baseballkou v ruce sám, co takhle koupit zážitek pro něj a další 4 kámoše? Tohle bude skvělá nakláááádačka!

Podmínky

Určeno pro muže i ženy starší 18 let, pro děti od 15 let je nutné potvrzení zákonného zástupce. Zážitek může být fyzicky náročnější.

Počasí

Počasí nemá vliv na konání zážitku.

Oblečení

Doporučujeme pohodlné oblečení a sportovní obuv. Ochranné pomůcky budou zapůjčeny.

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně. 

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést alespoň 14 dní předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.