Projížďka legendárním Velorexem

Je to pohodář a má rád starou českou klasiku? Darujte mu spanilou jízdu Velorexem 350! Tohle kultovní tříkolové vozítko s plátěnou karoserií je jediné svého druhu a on si v něm nyní může vyrazit na výlet. Huráááá za krásnou přírodou, omrknout památky a vyslechnout si zajímavosti z historie Velorexu. Velorex, hadrák nebo také hadraplán sestavili ve 40. letech bratři Stránští.

2 399 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL24.04.
Osobní odběr – Zásilkovna25.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Je to pohodář a má rád starou českou klasiku? Darujte mu spanilou jízdu Velorexem 350! Tohle kultovní tříkolové vozítko s plátěnou karoserií je jediné svého druhu a on si v něm nyní může vyrazit na výlet. Huráááá za krásnou přírodou, omrknout památky a vyslechnout si zajímavosti z historie Velorexu. Velorex, hadrák nebo také hadraplán sestavili ve 40. letech bratři Stránští. Několik trubek, koženková "pláštěnka" a motor z motocyklů Jawa nadělalo spoustu parády, a tak si hadrák zahrál i ve známých českých filmech jako Vrchní, prchni! nebo Ať žijí duchové. Teď už jen zbývá obléknout stylový oblek, nazout lakýrky a projížďka legendárním Velorexem může začít!

REGION: Pardubický kraj (Bošín), DOBA TRVÁNÍ: 90 minut, POČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Projížďka Velorexem

Projížďka legendárním Velorexem

Program

Můj hadraplán? Přesně tak, čeká vás zcela unikátní zážitek, jelikož je tento originální kus Velorex 350 pouze jediný dochovaný v ČR. Během krátkého zaškolení, jak správně nastoupit a jak se chovat a pohybovat v tomto vozítku, dostanete také speciální historický oblek a může se vyrazit. Během 90minutové vyjížďky vám zkušený řidič poví spoustu historických faktů a vtipných historek ze života „hadraplánu. Je také možnost se zastavit na několika památkách (hrad Potštejn, rozhledna Vrbice) nebo na občerstvení.

Co by měl každý chlapák vědět?

Pokud se rozhodnete cestou navštívit nějaké památky, nahlaste to prosím předem. Vstup na tyto památky ani občerstvení není zahrnuto v ceně.

Program tedy zahrnuje:

• instruktáž

• jízdu Velorexem a pohonné hmoty

• možnost návštěvy památek a občerstvení 

Podmínky

Účastník nesmí být pod vlivem alkoholu a jiných omamných a psychotropních látek. Řidičský průkaz skupiny B je podmínkou pro řízení Velorexu. Osoby mladší 18 let se mohou pouze svézt na místě spolujezdce, mladší 15 let pouze v doprovodu zákonného zástupce ve vlastním voze.

Maximální hmotnost klienta je 115 kg. 

Počasí

Může mít vliv na atraktivitu zážitku.

Čas

Zážitek trvá cca 90 minut. V případě návštěvy památek na trase se doba trvání zážitku prodlužuje o dobu strávenou prohlídkou památek. 

Samotné řízení trvá cca 20 minut a zbytek cesty se svezete na místě spolujezdce.

Počet účastníků

Určeno pro 1 osobu.

Diváci

Diváci mohou být přítomni pouze ve vlastním doprovodném vozidle. 

Oblečení

Vhodné je pohodlné oblečení. 

Sezóna

Duben až říjen.

Rezervace termínu

Co nejdříve, vše je na domluvě s instruktorem. 

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.