JÍZDA HUMMEREM H2

Jízda Hummerem je ten správný zážitek pro pořádné borce. Hummer H2 překoná všechny překážky, které mu přijdou do cesty. Speciálně upravená trať pro Hummer H2 čeká na jeho výzvy a úkolem je toto vozidlo zkrotit. Adrenalin poteče proudem, protože trať je extrémní. Model vozu je interiérově luxusně zařízený, bude si připadat jako v limuzíně.

2 420 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Moravskoslezský
  • Středočeský kraj

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL30.04.
Osobní odběr – Zásilkovna01.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Jízda Hummerem je ten správný zážitek pro pořádné borce. Hummer H2 překoná všechny překážky, které mu přijdou do cesty. Speciálně upravená trať pro Hummer H2 čeká na jeho výzvy a úkolem je toto vozidlo zkrotit. Adrenalin poteče proudem, protože trať je extrémní. Model vozu je interiérově luxusně zařízený, bude si připadat jako v limuzíně. K dispozici mu bude instruktor, který mu případně ukáže další terénní triky s tímto vozem. Spolujezdce si obdarovaný může vzít na divokou cestu s sebou. A paráááádní jízda začíná!


REGION: Středočeský kraj (Příbram), DOBA TRVÁNÍ: 15 minut jízdy + 10 minut instruktáž, POČET OSOB: 1 - 3 SPECIFIKACE: Hummer H2

REGION: Moravskoslezský kraj (Ostrava), DOBA TRVÁNÍ: 30 minut jízdy, POČET OSOB: 1 řidič SPECIFIKACE: Hummer H2 (Ostrava)

Jízda autem Hummer H2

Hummer H2

Hummer H2 - Program

Raději by než jízdu v nablýskaném sporťáku chtěl zažít pořádný adrenalin v zabláceném Hummeru H2? Váš borec v tomhle kolosu překoná všechny překážky, které mu přijdou do cesty na speciálně upravené trati. Ovládne vůz a zvládne řízení tohohle siláka? Tady poteče proudem nejen pot, ale i adrenalin a nakonec možná i slzy štěstí. Na všechno nebude sám, k ruce bude mít profi instruktora, který mu vysvětlí na co je jaké tlačítko. Tenhle zážitek si rozhodně užije!

Na nespoutanou jízdu si váš gentleman může vzít i několik spolujezdců. Zážitek probíhá po celé republice. Na výběr máte z různých variant, které se liší v čase stráveném ve voze, od 10ti minut po půl hodiny. Darovat mu můžete nejen jízdu v tomto zvířeti na čtyrech kolech, ale i kombinaci s bungee jumpingem a lanovým centrem. Jdete do toho?

Podmínky pro jízdu autem Hummer H2

Vhodné pro muže i ženy. Držitelé řidičského průkazu min. sk. B mohou i sami řídit.

Počasí

Počasí nemá vliv na průběh jízd.

Počet účastníků

Tento dárek je určen pro jednu osobu - jednoho řidiče. Ten si ale může vzít s sebou do vozu 2 spolujezdce, za které se nic nepřiplácí.

Hummer H2 a diváci

Diváci jsou vítáni. Mohou filmovat i fotografovat.

Oblečení

Doporučujeme sportovní oblečení s dlouhým rukávem. V zimních měsících je třeba se obléci velmi teple.

Sezóna pro jízdu autem Hummer H2

Celoročně

Rezervace termínu

Minimálně měsíc předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.