RODINNÁ JÍZDA V TERÉNU NA ATV ČTYŘKOLCE

Kam auto a motorka neprojede, nastrčí se čtyřkolka! A na ní bude sedět ten váš sportovec! Bude to jistě láska na první pohled, protože tohle dobrodružství je prostě nezapomenutelné.

4 250 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL26.04.
Osobní odběr – Zásilkovna29.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Kam auto a motorka neprojede, nastrčí se čtyřkolka! A na ní bude sedět ten váš sportovec! Bude to jistě láska na první pohled, protože tohle dobrodružství je prostě nezapomenutelné. Darujte mu jízdu na čtyřkolce ATV v terénu, na kterou bude ještě dlouho vzpomínat. Z týhle mašiny rozhodně nebude chtít sesednout. Čtyřkolkama to však nekončí, protože potom ho čeká další bláznivé dobrodružství v podobě bungee runningu a lanového centra. Garantujeme Vám, že domů ho budete tahat smykem! Jeho úsměv od ucha k uchu je zaručen. Pokud chcete, aby na to nebyl sám, darujte mu poukaz pro dvě osoby.

REGION: Středočeský kraj(Milovice)DOBA TRVÁNÍ: 60 minut POČET OSOB: 2SPECIFIKACERodinná expedice - 2 čtyřkolky (dospělá a dětská)

Jízda na čtyřkolce ATV do přírody

Popis

Co takhle vyrazit na čtyřkolky s celou rodinou? Zní to jako parádní zábava, že? Vaši bezpečnost zajistí úvodní trénink a zkušený instruktor, který zvolí náročnost tratě podle Vašich schopností. Zároveň Vám na místě půjčí kompletní výstroj v podobě loketních chráničů, chráničů páteře (u dospělé osoby na požádání), rukavic, kukly a bezpečnostní helmy, takže vám nic nebrání naplno vychutnat zážitek z jízdy.

Zážitek trvá asi hodinu a půl, přičemž samotná jízda je na 60 minut. Tato varianta je určena pro 2 dospělé a jedno dítě, na památku dostane Váš malý hrdina motokrosové tričko.

Co by měl jezdec vědět?

Pro absolvování zážitku je nutné být držitelem platného řidičského průkazu. Termíny se vypisují 2x - 3x ročně. Jedná se o víkendové termíny. Zážitek je určen pro jednu osobu, ale je možné se během zážitku vystřídat nebo jet ve dvou osobách na jedné čtyřkolce.osoby. Čtyřkolky jsou pojištěny. Před konáním je třeba podepsat souhlas, že vše je na vlastní nebezpečí, a že účastník je držitelem platného řidičského průkazu. Zároveň v případě nehody a škody na vozidle nepřesahující částku 150 000,- Kč je spoluúčast ve výši 15 000,- Kč. V případě vyšší škody způsobené na vozidle, tj. přesahující částku 150 000,- Kč, je spoluúčast ve výši 10 % z vyčíslené škody.

Podmínky pro jízdu na čtyřkolce

Vhodný pro muže i ženy od 18 let s platným řidičským průkazem. 

Počasí

Nicméně pro ten pravý požitek, nedoporučujeme jízdu v dešti nebo při silném větru.

Oblečení

Je možné, že se během jízdy zašpiníte, proto tomu, prosím, uzpůsobte i Vaše oblečení. V chladném počasí je nutné se důkladně obléci. Podmínkou je pevná obuv.

Sezóna

Čtyřkolková sezóna trvá od dubna do října.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést alespoň dva týdny předem. Termíny se vypisují 2x-3x ročně. Jedná se o víkendové termíny.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.