Jízda na vznášedle

On se vznááááší, on si létá! Nepotřebuje řidičák, aby si užil nezapomenutelný let vznášedlem. Kormidlo k řízení odvádí tlak do stran dle potřeby a s kormidlem jsou mechanicky propojená řídítka, která jsou spolu s rukojetí plynu a bezpečnostním vypínačem zapalování jedinými ovládacími prvky celé téhle zvláštní věci.

1 855 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • 30 minút
  • 10 minút
  • 15 minút

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL24.04.
Osobní odběr – Zásilkovna25.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

On se vznááááší, on si létá! Nepotřebuje řidičák, aby si užil nezapomenutelný let vznášedlem. Kormidlo k řízení odvádí tlak do stran dle potřeby a s kormidlem jsou mechanicky propojená řídítka, která jsou spolu s rukojetí plynu a bezpečnostním vypínačem zapalování jedinými ovládacími prvky celé téhle zvláštní věci. Se vznášedlem se dá i zatáčet pomocí proudu vzduchu z hlavního ventilátoru a o legraci nebude nouze. Let vznášedlem si užije nadpozemsky.

REGION: Karlovarský kraj (Karlovy Vary)Počet osob: 1, Doba trvání: 10 nebo 15 minút minut, Specifikace: Velké vznášedlo

Jízda na vznášedle

Velké vznášedlo

Program

Vznášedlo je velmi neobvyklý dopravní prostředek, kterého ale není třeba se obávat. K jeho řízení stačí pouze kormidlo, které odvádí tlak do stran podle potřeby. S kormidlem jsou mechanicky propojená řidítka, která jsou spolu s rukojetí plynu a bezpečnostním vypínačem zapalování jedinými ovládacími prvky celé téhle věci, kterou nadnáší více než čtyři desítky vzduchových vaků. Možná to celé vypadá složitě, ale vše se každý účastník dozví do detailů na místě a pak už bude moct všem nadšeně vyprávět, jak tahle frajeřina funguje. Vzduchový polštář dokáže svištět rychlostí až 60 kilometrů v hodině. Nuda na tomhle monstru rozhodně nebude, to vám garantujeme! Jízda vznášedlem probíhá v Karlových Varech a trvá 10 nebo 15 minut.

Podmínky pro řízení vznášedla

Vznášedlo je určeno pouze pro osoby starší osmnácti let. Vznášedlo je určeno i pro ty, kteří nevlastní řidičské oprávnění.

Počasí

Nelétá se při dešti a bouřce.

Počet účastníků

Jízda je určena pro jednu osobu, po domluvě je možné se prostřídat v rámci časového limitu.

Diváci

Diváci jsou vítáni. Mohou filmovat i fotografovat.

Oblečení

Na oděv není žádný specifický požadavek. V chladném počasí je však nutné se důkladně obléci.

Sezóna

Sezóna probíhá od jara do podzimu.

Rezervace termínu

Alespoň 14 dní předem. Termíny vypisuje provozovatel.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.