Závodní simulátor Formule 1

Tohle je virtuální svět Formule 1. Stájoví jezdci zvučných jmen jako Ayrton Senna, Michael Schumacher, Fernando Alonso a mezi nimi on - virtuální pirát silnic! Změří své schopnosti s kámošem na Velké ceně Formule 1 nebo si zazávodí sólo? Profesionální simulátor Formule 1 ho nenechá na pochybách, že se právě účastní špičkového automobilového závodu.

1 770 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • 30 minút
  • 60 minút

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL23.04.
Osobní odběr – Zásilkovna24.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Tohle je virtuální svět Formule 1. Stájoví jezdci zvučných jmen jako Ayrton Senna, Michael Schumacher, Fernando Alonso a mezi nimi on - virtuální pirát silnic! Změří své schopnosti s kámošem na Velké ceně Formule 1 nebo si zazávodí sólo? Profesionální simulátor Formule 1 ho nenechá na pochybách, že se právě účastní špičkového automobilového závodu. Až se usadí do sedadla ve stejné pozici jako v opravdovém monopostu, závodní dráha bude jeho. Stačí si jen nasadit helmu se zabudovaným interkomem, nastavit vzdálenost pedálů a uchopit repliku volantu F1 Ferrari. Pět metrů široká polokruhová vizualizace umožňuje náhled do nájezdu libovolné zatáčky. Před usednutím do uzavřeného kokpitu v barvách Ferrari nebo Redbull bude seznámen s ovládáním simulátoru a s nabídkou tratí. A už se řítí, pozor zatááááčka... vybere to?

REGION: Praha, Počet osob: 1, Specifikace: Simulátor Formule 1 - všední dny

  • Doba trvání: 30 minut
  • Doba trvání: 60 minut

Závodní simulátor Formule 1

Simulátor Formule 1

Program

Vítejte ve světě Formule 1! Stačí usednout do skvostné kopie monopostu stáje Ferrari, nastavit pedály, připnout volant, nasadit přilbu s interkomem a sledovat startovní semafor. Pětimetrová polokruhová projekční plocha a kvalitní reproduktory zajistí, že v sobě objevíte skutečného piráta závodního okruhu a na chvíli zapomene na okolní svět. Během této 30minutové jízdy se sžijete s tímto strojem a zvládnete projet 1 až 2 okruhy světové série.

Co by měl každý chlapák vědět?

Pokud již byla provedena rezervace, není možné ji zrušit, ale pouze změnit její termín za nový, lépe vyhovující. Po absolvování jízdy v simulátoru F1 je možná prohlídka dalších sedmi motoristických trenažerů. Od letadla až po ponorku.

Podmínky

Vhodný pro muže i ženy od 8 let. Nutná výška více jak 150 cm z důvodu dosahu na pedály nožního řízení a výhledu z kabiny.

Počasí

Na konání zážitku nemá vliv.

Počet účastníků

Určeno pouze pro obdarovaného. 

Diváci

Mohou být přítomni (max. 3 osoby). Mohou filmovat a fotografovat.

Oblečení

Doporučujeme pohodlné oblečení. 

Sezóna

Celoročně.

Rezervace termínu 

Zážitek je třeba zarezervovat minimálně měsíc předem. Doporučujeme příchod alespoň 15 minut před začátkem samotného zážitku.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.