Simulátor ponorky U-BOAT

Návrat v čase. Druhá světová válka. Vysunout periskóóóóp! Nechte hračičku objevit tajemství podmořských bitev. Ať si připraví pláštěnku, bude trochu mokro. Pomocí ponorkového simulátoru U-BOAT se dostane do hlubin Atlantiku a zaútočí na nepřátelské válečné lodě. Zažije mrazení v zádech, na vlastní kůži otestuje studený a stísněný prostor německé válečné ponorky.

1 770 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL23.04.
Osobní odběr – Zásilkovna24.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Návrat v čase. Druhá světová válka. Vysunout periskóóóóp! Nechte hračičku objevit tajemství podmořských bitev. Ať si připraví pláštěnku, bude trochu mokro. Pomocí ponorkového simulátoru U-BOAT se dostane do hlubin Atlantiku a zaútočí na nepřátelské válečné lodě. Zažije mrazení v zádech, na vlastní kůži otestuje studený a stísněný prostor německé válečné ponorky. S partou kamarádů ovládne simulátor ponorky U-BOAT. Rozdělí si mezi sebou role. Chce být kapitánem? Není problém! Jako kapitán budete mít na starosti periskop a hlavně bude označovat cíle pro potopení. Důstojník ovládne zaměřovače torpéd, kormidelník se stane profíkem v řízení ponorky ve správném směru a hloubce, aby ponorka unikla útokům torpédoborců vrhajících hloubkové miny. To bude dobrodružství. Honem, honem, rozkaz zněl jasně, příkaz k zanoření byl již vydán!

REGION: Praha, Doba trvání: 30 minút,Počet osob: 1 + 2 osobySpecifikace: Simulátor ponorky U-BOAT - všední dny

Simulátor ponorky U-BOAT

Simulátor ponorky U-BOAT 

Program

Po úvodním zaškolení "vyfasujete pláštěnky" pro případ průniku vody a naučíte se ovládat i tuto zbraň. Stísněný a studený prostor ponorky, kdy jen světla žárovek prozrazují, zda-li je den nebo noc, ve vás vyvolají chmurný pocit už jen vstupem do simulátoru. Mohutný periskop s nastavitelnou výškou a neomezeným rozsahem otáčení umožnuje rozhled dokonce i pod vodou. Jeden z vás je v roli kapitána u periskopu, druhý jako zbraňový důstojník a třetí z vaší skupiny řídí ponorku. Kapitán je velitelem ponorky, kterého je třeba poslouchat, a proto si vyberte jednoho z vás, komu svěříte svůj osud. Ten pak bude pracovat s periskopem a hledat i označovat vhodné cíle k potopení. Zbraňový důstojník je u ovládání zaměřovače k označenému cíli a spolu s kapitánem mají klíč k torpédovému útoku. Kormidelník řídí loď, nastavuje rychlost, hloubková i směrová kormidla a hlídá stav lodě. Dohromady tvoříte tým a pokud zvolíte chybnou strategii útoku na konvoj, může dojít k protiútoku. Torpédoborec vás donutí k ponoření a kromě hrozby hlubiných min a záplavy hrozí ve větší hloubce k prosakování vody do ponorky. Dojde-li k výbuchu miny v blízkosti vaší ponorky, může dojít k průniku reálné vody a její únik budete muset vyřešit. Podaří-li se vám ustát tento útok, vynořit se zpět do periskopové hloubky a potopit cíl, budete se cítit jako ostřílení námořní vlci.

Měli byste vědět

Pokud je provedena rezervace termínu, pak je možné tuto rezervaci zrušit pouze tak, že se zarezervuje nový termín. Součástí programu je prohlídka dalších sedmi profesionálních leteckých a automobilových simulátorů.

Podmínky

Vhodný pro muže i ženy od 8 let. 

Čas

Zážitek trvá celkem 45 minut (30 minut simulátor ponorky včetně instruktáže + 15 minut RC simulátor).

Počet účastníků

Tento dárek je určen pro 1 osobu a 2 osoby jako doprovod.

Diváci

Mohou být přítomni (maximálně 3 osoby). 

Oblečení

Nejsou kladeny žádné požadavky.

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně, vždy mezi středou a sobotou.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést alespoň měsíc předem. Doporučujeme příchod alespoň 15 minut před začátkem samotného zážitku.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.