JÍZDA TATROU 813 V TERÉNU

Má rád velké a těžké stroje a rád by se posadil za volant jednoho z nich a prudce sešlápl plynový pedál? Parááááda! Ve voze Tatra 813 8x8 v úpravě extrém truck trial závodní speciál zjistí, že žádná překážka na terénním polygonu není tak velká, aby ji nezvládl. Užije si divokou jízdu se 17 tunovým ocelovým monstrem a za volantem se bude cítit naprosto skvěle.

3 999 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL29.04.
Osobní odběr – Zásilkovna30.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Má rád velké a těžké stroje a rád by se posadil za volant jednoho z nich a prudce sešlápl plynový pedál? Parááááda! Ve voze Tatra 813 8x8 v úpravě extrém truck trial závodní speciál zjistí, že žádná překážka na terénním polygonu není tak velká, aby ji nezvládl. Užije si divokou jízdu se 17 tunovým ocelovým monstrem a za volantem se bude cítit naprosto skvěle. Perfektní zážitek, který mu rozproudí krev v žilách a zatouží stát se závodníkem na Rallye Paříž - Dakar.

REGION: Moravskoslezský kraj (Ostrava)Doba trvání: 30 minut, Počet osob: 1, Specifikace: Řízení závodního speciálu Tatra 813 bez PHM

Tatra 813

Program

Kolos, který dokáže utáhnou přívěs o hmotnosti až 100 tun? To je přesně Tatra 813! A během tohoto zážitku bude mít každý odvážný řidič možnost usednout za volant a tento ohromný nákladní automobil ovládat. Prudké stoupání i klesání, výmoly a překážky, to všechno bude součástí této adrenalinové jízdy, která potrvá 30 minut. První jízdu řídí instruktor, který vše podrobně vysvětlí a pak už je to jen na odvážlivci, jak se toho chopí!

Program zahrnuje:

• jízdu a řízení Tatry 813 8x8 v úpravě truck trial závodního speciálu,

• služby instruktora,

• údržbu vozu po absolvování zážitku.

Měli byste vědět

Pohonné hmoty se doplácejí na místě - 499 Kč/30 min. Přilba se doplácí na místě - 99 Kč. K zážitku je možné přikoupit videozáznam za 529 Kč či jízdu spolujezdce za 299 Kč.

Podmínky

Zážitek je určen pro muže i ženy starší 18 let. Pro absolvování zážitku je nutné předložit platný řidičský průkaz sk. B a občanský průkaz.

Počasí

Zážitek lze absolvovat za každého počasí. 

Čas

Jízda trvá 30 minut.

Počet účastníků

Zážitek je určen pouze pro obdarovaného. 

Diváci

Mohou být přítomni v areálu polygonu. Mohou fotografovat a natáčet. 

Oblečení

Doporučujeme pohodlné oblečení přizpůsobené počasí. 

Sezóna

Celoročně. 

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést minimálně 14 dní předem. Doporučujeme přijít alespoň 30 minut před plánovaným začátkem. V případě změny termínu rezervace je nutné zaplatiti příplatek 300 Kč.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.