Dřevěná ohrádka- 6 panelov XL

Ohrádka je vyrobena z ekologického materiálu, který je šetrný k lidem a zvířatům; alergikům to obzvlášť ocení, protože mě elektrostatické vlastnosti, dřevo se nenabíjí elektřinou - neshromažďuje prach

3 250 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

8178

5900779933583

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL22.04.
Osobní odběr – Zásilkovna23.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Borovicové dřevo - ohrádka je vyrobena z ekologického materiálu, který je šetrný k lidem a zvířatům; alergikům to obzvlášť ocení, protože mě elektrostatické vlastnosti, dřevo se nenabíjí elektřinou - neshromažďuje prach

DVOJITÁ BEZPEČNOST - branka v ohrádce má dvojí zajištění. Nehrozí žádné riziko náhodného otevření, například pod tlakem domácího mazlíčka. Do hladka obroušené prvky a protiskluzové nožičky, jakož i zámek dveří zajišťují, že ohrádka poskytuje přiměřený stupeň ochrany.

MULTI-VARIANT - 6 samostatně nastavitelných panelů umožňuje přizpůsobit rozložení ohrádky tvaru a rozměrům prostoru. Plně rozmístěny umožňují zajistit plochu až 6 metrů čtverečních, což vám umožní vytvořit kontrolovanou oblast s velkou svobodou uvnitř.


Aby se zvýšila bezpečnost ohrádky, je možné jej připevnit na zeď nebo o jiné stabilní předměty trvale připevněné k zemi. Sada obsahuje všechny prvky potřebné pro přípravu ohrádky k použití. Instalace je jednoduchá a nevyžaduje příliš mnoho času ani speciální dovednosti.


ÚDAJE

  • materiál: bukové dřevo

    obvod: 6 m

    rozměry: 1 panelu (výška/šířka 1 panelu): 75/100 cm

    rozměry v rozloženém stavu - obdélník (délka/šířka/výška):200/100/75 cm

    hmotnost balení: 9,1 kg



Ohrádka má všechny potřebné bezpečnostní certifikáty pro užívání dětí

30 podobných produktů ve stejné kategorii