Pratelná omalovánka s fixy - WORLD MAP

Milujeme dny, během kterých se naše děti uklidní, přenesou se do světa fantazie a vytvářejí své vlastní umělecká díla. Téměř každé dítě rádo objevuje své tvůrčí schopnosti.

135 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

Nové

ZA2823

8698111104247

Popis výrobku
Popis výrobku

Milujeme dny, během kterých se naše děti uklidní, přenesou se do světa fantazie a vytvářejí své vlastní umělecká díla. Téměř každé dítě rádo objevuje své tvůrčí schopnosti. Jediným problémem je, když umělecká díla končí nejen na papíře ale také na kobercích a nábytku, z čehož maminky nejednou pořádně rozbolí hlava. Se senzační podložkou s mapou světa se nic takového nestane! Je velmi snadné podložku přenášet a rozkládat téměř kdekoliv a přiložené speciální fixy v živých barvách vám umožní vytvořit si vlastní design. Ale to není všechno! Když zábava skončí, omyjte podložku pod tekoucí vodou, osušte ji a odložte, dokud nebudou děti připraveny na další mistrovské dílo.

Podložka s rozměry 50 cm x 50 cm zobrazuje mapu světa a 13 národních vlajek, které je třeba vybarvit.

Sada obsahuje:

  • - podložka na vícenásobné malování
  • - 12 barevných fixů

Nádherná kreativní sada ovlivní nejen představivost dítěte, ale také zlepší manuální zručnost rukou, estetické cítění a schopnost rozpoznávat a kombinovat barvy. Umožní velmi jednoduchou a účinnou kombinaci učení a zábavy.

30 podobných produktů ve stejné kategorii