Laserové paintballové pistole 2ks - Laser Tag

Tato hra je určena pro hru v uzavřeném prostoru nebo prostoru určeném na lasergame, nebo venku. Hra začíná po výběru týmu, na zbrani se označí barvy týmu. 

1 500 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

  • Modro-červená

Nové

ZA3776

5905258517865

Popis výrobku
Popis výrobku

Tato hra je určena pro hru v uzavřeném prostoru nebo prostoru určeném na lasergame, nebo venku. Hra začíná po výběru týmu, na zbrani se označí barvy týmu. Laserová hra je týmový sport, podobný paintballu, bez použití nábojů. Náplně byly nahrazeny kódovaným signálem infračerveného světla, běžně označovaným jako laser. Laserové pistole umožňují hrát bezpečně. Laserové paintballové pistole obsahují zvukové a svtěle efekty. Všechny prvky jsou vyrobeny z vysoce kvalitního plastu.

Pravidla hry:
Sada je určena pro dvě osoby. Každý hráč dostane pistoli a vestu. Před spuštěním hry si musíte nastavit zbraň a spárovat ji s vestou. Zbraň se aktivuje oranžovým posuvným tlačítkem. Po přesunu do polohy ON uslyšíme zvuk výstřelu a uvidíte blikající, barevná světla. Pak musíte spárovat zbraň zvolením barvy týmu. Stisknutím tlačítka s písmenem B si můžete vybrat barvu: červenou, zelenou, modrou nebo bílou. Vybranou barvu potvrdíte posunutím rukojeti nabíjení. Na výběr jsou 3 druhy zbraní, liší se typem zvuku při střelbě. Zbraň se vybírá příslušným počtem stisknutí tlačítka A (stiskněte 1 - zbraň číslo 1, dvakrát stiskněte - zbraň číslo 2 atd.). Výběr zbraně potvrdíte rukojetí na nabití. Pohyblivou rukojetí znovu nabijete zbraň. Potom namiřte pistoli n střed vesty a spárujte zařízení. Když má střed vesty stejnou plnou barvu jako pistole, zbraň je správně spárována.
Každý hráč začíná s 12 životy. Každé ze tří světel ukazuje počet zbývajících životů podle následujícího pravidla: stále světlo, pomalé blikání, rychlé blikání a zhasnuté světlo. Když je hráč zasažen, vesta to signalizuje zvukem a vibracemi. Pokud hráčská vesta vibruje asi 10 sekund a vychází z ní kouř (vodní pára), znamená to, že hráč byl vyloučen. Aby tato funkce fungovala před hraním, nalijte vodu do nádoby uzavřené oranžovým uzávěrem. Maximální dosah zbraní je přibližně 40 m.Nápad na fantastickou hru pro všechny, kteří mají rádi pohyb nebo rádi soutěží. Skvělá alternativa jak zabavit své děti.

Detaily produktu:

  • Zbraň 26,5 cm x 17 cm x 3 cm

  • Vesta: 19 cm x 10 cm x 3 cm

Napájení:

  • pistole - 3 x baterie AA (nejsou součástí balení)

  • vesta - zaměřovač - 3 x baterie AA (nejsou součástí balení)

30 podobných produktů ve stejné kategorii