Dětský telefon na kolečkách se zvukovými efekty - Kočička

Natahuje se vaše dítě neustále po vašem telefonu? Poskytněte mu jeho vlastní.

240 Kč s DPH

330 Kč

-90 Kč

Poslední kusy na skladě !

  • Růžová
  • Zelená

Nové

9058R

5907508465353

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL24.04.
Osobní odběr – Zásilkovna25.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Natahuje se vaše dítě neustále po vašem telefonu? Poskytněte mu jeho vlastní. Telefon nejenže zaměstná vaše dítě, ale má také vzdělávací funkci. Díky velkému množství realistických zvukových efektů se vaše dítě naučí telefon používat. Krásné barvy, melodie a blikající světýlka zaujmou dítě na hodně dlouhou dobu, takže Vám tato hračka umožní věnovat se vedle dítěte i domácím pracím.

Telefon má 12 funkčních tlačítek:

  1. Tlačítko v pravém dolním rohu mění funkce ostatních tlačítek.
  2. Tlačítko s číslem 1 a obrázkem poznámky: když ho stisknete, uslyšíte anglickou jedničku. Při změně funkce se přehrají dvě anglické písně. Všechny zvuky doprovází blikající světla.
  3. Tlačítko s číslem 2 a obrázkem klavíru: po stisku slyšíte anglické číslo dva. Po změně funkce zahraje osm různých melodií. Všechny zvuky doprovází blikající světla.
  4. Tlačítko s číslem 3 a obrázkem melodické linky: po stisku slyšíte anglické číslo tři. Při přepínání funkcí poslouchejte zvuky přírody související s vodou. Všechny zvuky doprovází blikající světla.
  5. Tlačítko s číslem 4 a obrázkem miminka: když ho stisknete, uslyšíte anglické číslo čtyři. Při změně funkce zazní osm ukolébavek. Všechny zvuky doprovází blikající světla.
  6. Tlačítko s číslem 5 a obrázkem kapky: když jej stisknete, uslyšíte anglické číslo pět. Po změně funkcí se učíme čtyři anglická slovíčka: máma, táta, dědeček, babička. Všechny zvuky doprovází blikající světla.
  7. Tlačítko s číslem 6 a obrázkem kolotoče: po jeho stisknutí uslyšíte anglické číslo šest. Poslechněte si zábavné dětské zvuky při změně funkcí. Všechny zvuky doprovází blikající světla.
  8. Tlačítko s číslem 7 a obrázkem autobusu: po stisku slyšíte anglické číslo sedm. Při změně funkce je slyšet zvuky vozidla. Všechny zvuky doprovází blikající světla.
  9. Tlačítko s číslem 8 a obrázkem bouřkového mraku: když ho stisknete, uslyšíte anglické číslo osm. Při změně funkcí slyšet různé zvuky bouře. Všechny zvuky doprovází blikající světla.
  10. Tlačítko s číslem 9 a obrázkem kuřete: když ho stisknete, uslyšíte anglické číslo devět. Při změně funkce je k dispozici pět různých zvuků zvířat. Všechny zvuky doprovází blikající světla.
  11. Tlačítko s obrázkem telefonního sluchátka: Po stisknutí tlačítka můžete z telefonu slyšet různé zvuky. Všechny zvuky doprovází blikající světla.
  12. Tlačítko s číslem 0 a obrázkem objektivu fotoaparátu: po stisknutí uslyšíte anglickou číslici nula. Při změně funkce zazní zvuk snímání. Všechny zvuky doprovází blikající světla.

Rozměry hračky:

  • Délka: 15,5 cm
  • Šířka: 12,5 cm
  • Výška: 8 cm

Rozměry balení: 15,5 x 13 x 7 cm
Délka telefonu se šňůrkou: 25 cm
Průměr knoflíků: 1 cm
Baterie: 3 x AAA (nejsou součástí balení)
Dostupná barva: růžová/zelená
Věk: 3+
Hračka má certifikát EN71, CE

30 podobných produktů ve stejné kategorii