Rozkládací minisedačka do dětského pokoje - Olivia - Lesní zvířátka

Hledáte vkusný a zároveň praktický doplněk do dětského pokoje? Tak pak tu pro Vás máme skvělou novinku v podobě rozkládací dětské pohovky.

2 050 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

Nové

Popis výrobku
Popis výrobku

Hledáte vkusný a zároveň praktický doplněk do dětského pokoje? Tak pak tu pro Vás máme skvělou novinku v podobě rozkládací dětské pohovky, která nejen, že perfektně doplní pokojíček Vašeho dítěte, ale poslouží iv případě, že si Vaše dítě pozve k sobě někoho k přespání. Měkká pěna ze které je pohovka provedena poskytne dokonalý odpočinek po zábavném dni plném her a poslouží i jako součást dětských her. Díky odnímatelnému potahu je údržba pohovky mimořádně jednoduchá, přičemž materiál si drží svůj tvar a barvu i po vícenásobném praní v pračce.

BEZPEČNOST POUŽÍVÁNÍ
Materiál, ze kterého je potah ušit, má certifikát OEKO-TEX. To znamená, že materiály, ze kterých bylo zboží vyrobeno, byly důkladně testovány a schváleny do prodeje. Certifikáty potvrzují, že celý výrobek je netoxický a bezpečný pro děti i životní prostředí. K výrobě dětských produktů Flumi jsou používána výhradně přírodní lepidla na vodní bázi, která jsou na rozdíl od chemických lepidel zcela bezpečná při kontaktu s dětmi. Vnitřek pohovky Flumi je vyroben z pěny zajišťující bezpečnost dítěte i při těch nejbláznivějších hrách. Pěna je vyrobena s přiměřenou hustotou, která zajišťuje stabilitu produktu a nedeformuje se.

PRAKTICKOST A FUNKČNOST
Sedačka Flumi je lehká a měkká – podle potřeby a aktuální představy o zábavě ji nejmladší snadno přemístí. Pohovka má rozkládací funkci - ideální k odpočinku a zdřímnutí během dne. Demontáž je velmi jednoduchá a zvládnete ji jedním pohybem. Krásná kapsa na boku - vejde se do něj vaše oblíbená knížka a váš milovaný medvídek. Sedačka je navržena tak, aby se dala snadno udržovat v čistotě. Má snímatelný potah zapínaný na zip. Potah doporučujeme prát maximálně na 40 C.

SPECIFIKACE:

  • Rozměry (+/- 3 cm):
  • Celková šířka: 92 cm
  • Šířka sedáku: 70 cm
  • Celková výška: 60 cm
  • Hloubka: 40 cm
  • V rozloženém stavu 120 cm x 70 cm
  • Tloušťka rozkládacího prvku: 8 cm
  • Certifikát: OEKO-TEX

Upozornění! Pohovky dostáváme od dodavatele vakuově zabalené. Po vybalení mohou být pohovky mírně zdeformované, takže je třeba je nechat alespoň 24 hodin volně postát, aby se dostaly do původního tvaru.

30 podobných produktů ve stejné kategorii