Detský sedací vak ECOPUF - Zajko S - Lapit

Přinášíme Vám krásný dětský sedací vak Zajíček. Je vytvořen speciálně pro dětičky. Jeho velikost je ideální pro malé rošťáky. Nezabírá mnoho místa ale zároveň garantuje dostatečně pohodlí pro každe dítě.

2 700 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

EF6008

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL06.05.
Popis výrobku
Specifikace
Příslušenství
Popis výrobku

Přinášíme Vám krásný dětský sedací vak Zajíček. Je vytvořen speciálně pro dětičky. Jeho velikost je ideální pro malé rošťáky. Nezabírá mnoho místa ale zároveň garantuje dostatečně pohodlí pro každe dítě. Širší sezení s jasně definovaným prostorem na sezení a vyšší stabilní opěradlo zaručí mimořádně příjemné chvíle na relax. Jeho kvalitu a design ocení určitě každý z nás. Poskytuje velmi kvalitní a pohodlné sezení pro nejnižší věkovou kategorii.

Zajíček je sedací vak vhodný zejména pro děti.

Podobné vaky: Zajíček L

Zajíček v jiném materiály: Zajíček S AmoreZajíček L Amore

Sedací vak je vyráběn na objednávku. Doba realizace je 5 pracovních dnů. Sedací vak neobsahuje podnožník. 

Shaggy EF6

Potahová látka s hebkým povrchem, velmi příjemná na dotek. Rozeznáváme dva druhy vlasu. Krátký a dlouhý vlas. Materiál Shaggy s krátkým vlasem se vyznačuje extra hebkostí a hřejivostí. Jde o umělý vlas. Shaggy s dlouhým vlasem je kompaktnější, méně hřejivý a příjemný na dotek.

Znaky: Měkký, jemný, přizpůsobivý, drží tvar, stálobarevný, vysoká nasákavost vody, hřejivý, náročnější údržba, příjemný na dotyk, hladký

Použití:

    • interiér,
    • exteriér - nedoporučujeme pobyt sedacího vaku v exteriéru - mimo zastřešených prostor. Kvůli vysoké nasákavosti vody je vak nevhodný pro venkovní použití.


Údržba:

    • Náročnější údržba. Vysavačem vysajeme prach z vaku a ze záhybů a švů. Povrch se čistí vlhkým bavlněným hadříkem. Nejlepší namočeným ve vlažné mýdlové vodě. Shaggy se nesmí čistit žádnými chemickými čistidly. Při extrémním znečištění doporučujeme profesionální čištění v čistírně (nejjemnější čištění bez odstřeďování).
    • Nepere, nesušíme v sušičce, nevyběluje, nečistíme chemicky


Sedací vak je vybaven dvojitým zipem, díky čemuž se granulát nedostane ven. Pokud se vám vak po čase vysedí, jednoduše můžete odzipsovaním obou zipů výplň doplnit.

Jako výplň používáme jen ty nejkvalitnější polystyrénové kuličky na které poskytujeme záruku 6 měsíců. U nás se Vám tedy nestane, že Vám bude taburetka vyplněna neoriginálním granulátem nebo regranulát, který dokonce škodí Vašemu zdraví.

Pod kódem EF6 najdete na naší stránce všechny sedací vaky a taburetky z materiálu Shaggy

Specifikace
Objem60 l
Výška42 cm, výška s ušami 66 cm
Šířka41 cm
Nosnosťdo 130kg
ZnačkaEcopuf
MaterialShaggy - umělá kožešina
CertifikacePZH
Záruka24 měsíců
Záruka na výplň6 měsíců
30 podobných produktů ve stejné kategorii