Minikřesílko do dětského pokoje - Ella - světle šedá

Hledáte vkusný a zároveň praktický doplněk do dětského pokoje?

1 300 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL19.04.
Osobní odběr – Zásilkovna22.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Hledáte vkusný a zároveň praktický doplněk do dětského pokoje? Tak pak tu pro Vás máme skvělou novinku v podobě dětského křesílka, které nejen, že perfektně doplní pokojíček Vašeho dítěte, ale poslouží iv případě, že si Vaše dítě pozve k sobě někoho k posezení. Měkká pěna ze které je křesílko provedeno poskytne dokonalý odpočinek po zábavném dni plném her a poslouží i jako součást dětských her. Díky odnímatelnému potahu je údržba křesílka mimořádně jednoduchá, přičemž materiál si drží svůj tvar a barvu i po vícenásobném praní v pračce.

BEZPEČNOST POUŽÍVÁNÍ
Materiál, ze kterého je potah ušit, má certifikát OEKO-TEX. To znamená, že materiály, ze kterých bylo zboží vyrobeno, byly důkladně testovány a schváleny do prodeje. Certifikáty potvrzují, že celý výrobek je netoxický a bezpečný pro děti i životní prostředí. K výrobě dětských produktů Flumi jsou používána výhradně přírodní lepidla na vodní bázi, která jsou na rozdíl od chemických lepidel zcela bezpečná při kontaktu s dětmi. Vnitřek křesílka Flumi je vyroben z pěny zajišťující bezpečnost dítěte i při těch nejbláznivějších hrách. Pěna je vyrobena s přiměřenou hustotou, která zajišťuje stabilitu produktu a nedeformuje se.

PRAKTIČNOST A FUNKČNOST
Křesílko Flumi je lehké a měkké – podle potřeby a aktuální představy o zábavě ho nejmladší snadno přemístí. Krásná kapsa na boku - vejde se do něj vaše oblíbená knížka a váš milovaný medvídek. Křesílko je navrženo tak, aby se dalo snadno udržovat v čistotě. Má snímatelný potah zapínaný na zip. Potah doporučujeme prát maximálně na 40 C.

SPECIFIKACE:

  • Rozměry (+/- 3 cm):
  • Celková šířka: 56 cm
  • Celková výška: 42 cm
  • Výška opěradla: 29 cm
  • Šířka sedáku: 30 cm
  • Hloubka sedáku: 24 cm
  • Rozměr boční kapsy: 25 x 15 cm
  • Certifikát: OEKO-TEX
30 podobných produktů ve stejné kategorii