Masážní podložka nohou 37,5x27cm

Pečujte o sebe "od hlavy k patě", počínaje chodidly! Masáž nohou uvolňuje a stimuluje vaše tělo, také zbavuje stresu.

100 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Červená
  • Modrá
  • Žlutá

Nové

6356

5903039708068

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.04.
Osobní odběr – Zásilkovna03.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Pečujte o sebe "od hlavy k patě", počínaje chodidly! Masáž nohou uvolňuje a stimuluje vaše tělo, také zbavuje stresu. Nyní už nemusíte navštěvovat maséra pokaždé, když se chcete cítit lépe - vyzkoušejte naši podložku a nechte nohy odpočívať.Nohy jsou základem těla - unavené po celodenním chození si zaslouží chvíle úlevy. Několik minutová masáž každý den na podložce zlepší jejich prokrvení a pozitivně ovlivní vaši náladu.Na barevné podložce najdete mnoho výstupků, jejichž úkolem je stimulovat krevní oběh v chodidlech. Použití podložky umožňuje zmírnit příznaky bolavé paty a má pozitivní vliv na celé tělo. Pravidelná masáž chodidel navíc zmírňuje stres, zlepšuje metabolismus a usnadňuje zdravý spánek. Používání podložky je skvělé i pro nejmenší, protože pomáhá rozvíjet senzorickou integraci.

Podložka je vyrobena z pružného, ​​bezpečného TPE materiálu. Každá část podložky je ukončena háčky a otvory, které umožňují vzájemné spojení dalších prvků. ) Podložka je pružná a snadno. Mohou být použity v interiéru i exteriéru.

Zpočátku se použití podložky může jevit jako nepříjemné a dokonce bolestivé. Nenechte se však odradit! Vaše tělo si na nový stimul rychle zvykne. Pokud si chcete usnadnit první kontakt s podložkou, můžete si na ni zpočátku dát tenkou přikrývku. Doporučuje se však používat podložku naboso.

specifikace:

  • Rozměry: 37,5cm x 27cm
  • Materiál: TPE plast
  • Cena je uvedena za jeden kus.
30 podobných produktů ve stejné kategorii