Elektrická nabíjecí past na mouchy

Elektrická past na mouchy je naprosto bezpečná. Intenzita proudu v zásobníku je dostatečná k zabití mouchy, vosy, sršně nebo jiného létajícího škůdce. Není však schopen ublížit člověku.

300 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

31293

5907451331293

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL30.04.
Osobní odběr – Zásilkovna01.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

BEZPEČNÁ - Elektrická past na mouchy je naprosto bezpečná. Intenzita proudu v zásobníku je dostatečná k zabití mouchy, vosy, sršně nebo jiného létajícího škůdce. Není však schopen ublížit člověku.


NABÍJETELNÁ - vzhledem k tomu, že zařízení má baterii, stačí jej připojit na USB a nabít. Dá se připojit i přímo do sítě pomocí klasické nabíječky s USB vstupem, k počítači nebo powerbance.


KILLER HMYZU - elektrická past má navíc funkci lampy na hubení hmyzu. Dá se umístit do stojanu, který je součástí soupravy. Produkt využívá zdroj UV světla k efektivnímu přilákání komárů a jiného hmyzu. Zařízení stačí umístit na jakékoli místo, které je vystaveno zvýšené aktivitě hmyzu.


SOUČÁSTÍ STOJAN A VĚŠÁK - past má stojan, díky kterému rozsvícená lampa stojí a láká komáry například na skříni, aby nelétaly do postýlky. Má také dvojitý háček, díky kterému můžeme zařízení zavěsit a rukojeť je vždy na svém místě.

SPECIFIKACE:

  • napětí: 5V
  • vnitřní napětí sítě: 3000V
  • vnitřní rozměr oka: 20 x 15,5 cm
  • rozměry: 51,5 x 18 cm
  • hmotnost: 0,193 kg
  • hmotnost v balení: 0,389 kg
30 podobných produktů ve stejné kategorii