Svítící kuličková dráha SpaceRail - Level 3

Stavebnice se zatáčkami, klesáním i stoupáním. Ověřte si znalosti z mechaniky, fyziky a kinetiky tak, aby kuličky prošly celou dráhu co nejrychleji, ale aby přitom dráhu neopustily.

670 Kč s DPH

760 Kč

-90 Kč

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

9620

5901779365039

Popis výrobku
Popis výrobku

Stavebnice se zatáčkami, klesáním i stoupáním. Ověřte si znalosti z mechaniky, fyziky a kinetiky tak, aby kuličky prošly celou dráhu co nejrychleji, ale aby přitom dráhu neopustily. Z jednotlivých dílů včetně automatického výtahu na kuličky sestavíte celou kuličkovou dráhu podle doporučeného návrhu nebo podle vlastní fantazie. Ideální pro školáky, pro které je tato stavebnice ideální škola hrou, ale také fantastická zábava pro celou rodinu.


Při sestavování této kuličkového dráhy si budete připadat jako konstruktér horské dráhy a Vaším cílem bude sestavit dokonalou soustavu zatáček, prudkých klesání nebo stoupání a dalších prvků tak, aby kulička svištěla ​​maximální rychlostí a přitom neopustila svou dráhu. A věřte, že to není jednoduchá práce, udržet kuličku na dráze při testech funkčnosti Vaší dráhy SpaceRail. Využijte znalosti z oboru konstrukce, mechaniky a fyziky, aby bylo Vaše dílo dokonalé. Dosáhnete úžasné dílo, které vás může bavit celé hodiny díky automatickému výtahu na kuličky.


Konstrukce je vyrobena z plastu a kovu.
Rozměry: 30,5 x 20,5 x 10 cm.

30 podobných produktů ve stejné kategorii