Ukulele

Hudba je jedná ze základních faktorů intelektuálního rozvoje dítěte. Ukulele kytara je hudební nástroj, který povzbudí nejmladších, aby se naučili nové, dodatečné zvuky a představili jejich tak světu melodií a písní.

200 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Verzia 1
  • Verzia 2
  • Verzia 3

Nové

IN0033

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.04.
Osobní odběr – Zásilkovna03.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Hudba je jedná ze základních faktorů intelektuálního rozvoje dítěte. Ukulele kytara je hudební nástroj, který povzbudí nejmladších, aby se naučili nové, dodatečné zvuky a představili jejich tak světu melodií a písní. Může se stát i intenzivním impulsem, který začne skutečnou hudební vášeň a dokonce se stane příčinou umělecké kariéry.

Hračka ukulele je vyrobena z plastu, který kombinuje trvanlivost a nízkou hmotnost, což z něj činí extrémně lehkou hračku. Barevný nástroj má výjimečně atraktivní dekorativní motiv, kterým je ananas nebo kiwi. Dítě můžeme snadno učit základy hraní na kytaru. Ukulele má rezonanční otvor a rezonanční box s obrazem ovoce, 4 struny projíždějící můstek, hmatník, práh, sedlo a pohyblivé klávesy na vyladění nástroje.

Miniaturní ukulele kytaru lze považovat za hračku, na které dítě rozpozná základy hraní na tomto typu nástrojů. Bude také atraktivní prezentován na poličce nebo zavěšen na zeď jako originální prvek interiéru.

Produkt si můžete uložit nebo vzít s sebou kdekoliv se vám líbí. Ukulele s ananasovým / kiwi motivem bude na mnoha příležitostech vynikajícím dárkem a vykouzlí mnoho úsměvů.

ÚDAJE

věk: od 3 let
certifikáty: CE, EN71
rozměry (délka / šířka / výška): 36 / 11,5 / 3,5 cm
Hmotnost: 118 g
hmotnost s obalem: 215g

30 podobných produktů ve stejné kategorii