Výtvarný kufrík - 81 ks - dřevěný

Sada na malování a kreslení je skvělou věcí pro zahájení uměleckého dobrodružství. Sada je funkční a sestává z celkem 81 užitečných částí. Velké množství prvků umožňuje praktické využití a umožní realizaci různých kreativních nápadů. 

600 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

6072

5902802906748

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL23.04.
Osobní odběr – Zásilkovna24.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Sada na malování a kreslení je skvělou věcí pro zahájení uměleckého dobrodružství. Sada je funkční a sestává z celkem 81 užitečných částí. Velké množství prvků umožňuje praktické využití a umožní realizaci různých kreativních nápadů. Pomocí voskovek, pastelek, akvarelových barev, fixů snadno vytvoříte sofistikované a originální dílo. Pomůcky jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a mají široký, atraktivní rozsah barev.

Celý set je umístěn v elegantním sklopném kufříku, který byl vyroben ze dřeva, což nepochybně zvyšuje jeho estetickou hodnotu, stejně tak ovlivňuje jeho trvanlivost. Kufr má odolnou, koženou a pohodlnou rukojeť, takže přeprava celého obsahu je jednoduchá a pohodlná, a zároveň zvyšuje spokojenost s používáním. Kovové, silné přezky zaručují, že při přenášení kufru bude těsně uzavřen a nic se z něj nevytratí.

Samostatné přihrádky umožňují snadný a rychlý přístup k potřebným předmětům, jakož i zajištění jejich ochrany a udržování pořádku v kufru. Široká škála možností jistě uspokojí uživatele a umožní dlouhodobé použití.

Výrobek je vhodný, jak pro starší, tak i pro mladší bez ohledu na pohlaví. Robustní a různorodá sada na malování bude na mnoha příležitostech skvělým dárkem a jistě potěší příjemce!

ÚDAJE:

-barva kufru: tmavě hnědá
-materiál kufru: dřevo, kov
-věk: od 3 let věku
-rozměry kufru (délka / šířka / výška): 37 / 22,8 / 4,5 cm
-hmotnost kufru: 1,26 kg

V SETU:

- dřevěný kufr
- 81 prvků pro malování a kreslení:

  • 24 - olejový pastel
  • 12 fixů
  • 16 barevných tužek
  • 24 akvarelových barev (voda)
  • 1 plochý štětec
  • 1 kulatý štětec
  • 1 struhadlo
  • 2 gumy
30 podobných produktů ve stejné kategorii