Podnožník k sedaciemu vaku ECOPUF - Plyš Amore

Jde o mimořádně funkční a kompaktní řešení, které vám umožní podnožník využít nejen jako podpěrku na nohy, ale i na sezení.

750 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • S
  • M
  • L

Nové

EF3019

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL08.04.
Popis výrobku
Specifikace
Příslušenství
Popis výrobku

Jde o mimořádně funkční a kompaktní řešení, které vám umožní podnožník využít nejen jako podpěrku na nohy, ale i na sezení. Prvek používaný při hře s dětmi nebo při domácích cvičeních. Jednoduchý střih a univerzální barvy umožňují použití Podnožník v jakékoli místnosti. Dolaďte si barvu Podnožník k barvě vaku nebo opačně vytvořte zajímavý kontrast. Máme na výběr několik velikosti. Každou z nich si umíte vybrat ve všech nabízených barvách.

Důležité informace:

    • S verze: výška: 15cm, základna: 47cm, objem: 50L
    • M verze: výška: 24cm, základna: 47, objem: 75L
    • L verze: výška: 28cm, základna: 58cm, objem: 135L

Na obrázku je zobrazena velikost S.

Podnožník je vyráběn na objednávku. Doba realizace je 5 pracovních dnů.

Plyš amore, Modern plyš - EF3

Potahová látka s hebkým povrchem, velmi příjemná na dotek. Jde o velur s měkkým, hebkým, řezaným vlasem a vyrábí se na speciálním tkalcovském stavu. Látka velmi připomíná semiš. Amore se vyznačuje snadnou údržbou, je odolná a silnější než běžná tkanina.

Ze všech dostupných materiálů v našem obchodě jde o nejlepší materiál. Je to zlatá střední cesta z pohledu všech kritérií. Ať už jde o poměr ceny a kvality, údržby, životnosti, pohodlnosti, vzhledu a dostupnosti modelů v tomto materiály.

Znaky: Měkký, jemný, super přizpůsobivý, nedokáže držet tvar, stálobarevný, menší nasákavost vody než běžný textil, hřejivý, snadná údržba, příjemný na dotyk, hladký, vhodný pro alergiky

Použití:

    • interiér,
    • exteriér - za pěkného počasí na nezbytný čas během sezení nebo pod přístřeškem - nedoporučujeme stálý pobyt sedacího vaku v exteriéru. Není UV rezidentní. Sedací vak ztratí svou krásnou sytou barvu, dlouhodobým způsobeným nepříznivých povětrnostních podmínek může dojít k dřívějšímu, rychlejšímu opotřebení a následně k znehodnocení vaku.


Údržba:

    • Velmi snadná údržba. Vysavačem vysajeme prach ze záhybů a švů. Povrch se čistí vlhkým bavlněným hadříkem. Nejlepší namočeným ve vlažné mýdlové vodě. Amore se nesmí čistit žádnými chemickými čistidly. Při extrémním znečištění doporučujeme profesionální čištění v čistírně (nejjemnější čištění bez odstřeďování).
    • Nepere, nesušíme v sušičce, nevyběluje, nečistíme chemicky


Podnožník je vybaven dvojitým zipem, díky čemuž se granulát nedostane ven. Pokud se vám vak po čase vysedí, jednoduše můžete odzipsovaním obou zipů výplň doplnit.

Jako výplň používáme jen ty nejkvalitnější polystyrénové kuličky, na které poskytujeme záruku 6 měsíců. U nás se Vám tedy nestane, že Vám bude podnožník vyplněn neoriginálním granulátem nebo regranulát, který dokonce škodí Vašemu zdraví.

Pod kódem EF3 najdete na naší stránce všechny sedací vaky a taburetky z plyše

Specifikace
ZnačkaEcopuf
MaterialPlyš amore
CertifikacePZH
Záruka24 měsíců
Záruka na výplň6 měsíců
Vnitřní obalNie
26 podobných produktů ve stejné kategorii