Taburetka Ecopuf - ROLLER - Premium hovězí kůže

Taburetka Roller je originální příslušenství, které má spoustu funkcí. Roller Premium je perfektní jako opěrka na nohy, která vám umožní po dlouhém dni natáhnout si nohy.

12 200 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

EF7022

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL06.05.
Popis výrobku
Specifikace
Popis výrobku

Pokud máte moderní interiér a chcete si ho vyzdobit kvalitním nábytkem jako je taburetka cube, našli jste to pravé. Taburetky jsou inovativní a extravagantní nábytek. Jsou vhodné i pro dětský pokoj ale i obývací pokoj. Budete překvapen možnostmi jejich využití. Taburetka Cube slouží k sezení, jako podnožník, i jako malý stolek.

Taburetky ve tvaru kostky jsou velmi oblíbeným kouskem nábytku pro každého milovníka designu. Toto víceúčelové sezení se vejde do jakéhokoli uspořádaného prostoru bez ohledu na to, jaký styl v něm vládne. Touto taburetkou chceme uspokojit estetické smysly své zákazníky, proto máme tento produkt v mnoha barvách. Je vaše obývací pokoj tmavá a fádní? Vyberte si taburetku Cube Premium v pastelových odstínech a rozjasněte danou místnost. Taburetka bude vypadat skvěle v blízkosti moderního toaletního stolku ve stylu glamour. Cube Premium vám poskytuje nejvyšší míru pohodlí při používání, a to díky použití extrémně měkké pěny.

Taburetka je vyráběna na zakázku . Doba realizace je 10 pracovních dnů.

Specifikace
Výška43 cm
Šířka53 cm
ZnačkaEcopuf
CertifikacePZH
Záruka24 měsíců
Záruka na výplň6 měsíců
27 podobných produktů ve stejné kategorii