Taburetka Ecopuf - Kostka Magic Velvet plyš

Super pohodlná taburetka, která zachovává svůj dokonalý tvar po celou dobu používání. Je lehká a pohodlná. Odolná proti poškození. Vizuálně zajímavé a funkční - takové jsou Kostky plyš.

2 000 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

EF3024

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL30.04.
Popis výrobku
Specifikace
Popis výrobku

Super pohodlná taburetka, která zachovává svůj dokonalý tvar po celou dobu používání. Je lehká a pohodlná. Odolná proti poškození. Vizuálně zajímavé a funkční - takové jsou Kostky plyš. Díky svému tvaru, designu a barevným variantám může být taburetka prvkem obývacího pokoje, ložnice, ale nejvíce bude pasovat do dětského pokoje. Tento kus nábytku se nedeformuje a díky výplni z polystyrenu je mimořádně pohodlný. Produkt je dostupný v zajímavých barevných variantách, které odpovídají aktuálním trendům.

Taburetka Kostka v iných materiáloch: EkokožaPrémium hovädzia kožaPrémium ovčia kožaModern polyesterShaggyModern plyš, Amore


Taburetka je vyráběna na objednávku. Doba realizace je 5 pracovních dnů.

POZOR: Potahová látka Magic velvet je lesklá. Vzhledem k tomu je velmi složité docílit na fotografiích totožného odstínu jako je ve skutečnosti. Dokonce každý monitor vykresluje jednotlivé barvy s malou odchylkou. Proto je možné, že se barvy mohou ve skutečnosti mírně lišit od barev na fotografiích. Pro lepší představu nabízíme slovní popis barev na konci popisu.

Plyš amore, Modern plyš, Magic Velvet - EF3

Potahová látka s hebkým povrchem, velmi příjemná na dotek. Jde o velur s měkkým, hebkým, řezaným vlasem a vyrábí se na speciálním tkalcovském stavu. Látka velmi připomíná semiš. Magic se vyznačuje snadnou údržbou, je odolná a silnější než běžná tkanina.

Ze všech dostupných materiálů v našem obchodě jde o nejlepší materiál. Je to zlatá střední cesta z pohledu všech kritérií. Ať už jde o poměr ceny a kvality, údržby, životnosti, pohodlnosti, vzhledu a dostupnosti modelů v tomto materiály.

Magic se vyznačuje vylepšenými vlastnostmi oproti základní verzi plyšu. Je částečně ohnivzdorná. Splňuje normy BS 5852: PART 1: 1979, SOURCE 0 (CIGARETTE) a OEKO-TEX Standard 100.

Znaky: Měkký, jemný, super přizpůsobivý, nedokáže držet tvar, stálobarevný, menší nasákavost vody než běžný textil, hřejivý, snadná údržba, příjemný na dotyk, hladký, vhodný pro alergiky

Použití:

    • interiér,
    • exteriér - za pěkného počasí na nezbytný čas během sezení nebo pod přístřeškem - nedoporučujeme stálý pobyt sedacího vaku v exteriéru. Není UV rezidentní. Sedací vak ztratí svou krásnou sytou barvu, dlouhodobým způsobeným nepříznivých povětrnostních podmínek může dojít k dřívějšímu, rychlejšímu opotřebení a následně k znehodnocení vaku.


Údržba:

    • Velmi snadná údržba. Vysavačem vysajeme prach ze záhybů a švů. Povrch se čistí vlhkým bavlněným hadříkem. Nejlepší namočeným ve vlažné mýdlové vodě. Magic se nesmí čistit žádnými chemickými čistidly. Při extrémním znečištění doporučujeme profesionální čištění v čistírně (nejjemnější čištění bez odstřeďování).
    • Nepere, nesušíme v sušičce, nevyběluje, nečistíme chemicky

Pod kódem EF3 najdete na naší stránce všechny sedací vaky a taburetky z plyše

MW2205 - Tmavě hnědá (čokoládová)
MW2210 - Kapučínová
MW2211 - Půlnoční modrá
MW2219 - Černá - vyřazeno z nabídky
MW2223 - Modrozelená
MW2225 - Smaragdová
MW2226 - Kobaltová modrá
MW2227 - Mentolová
MW2228 - Krémově banánová
MW2229 - Bordová
MW2230 - Šedá s jemným nádechem bleděmodré
MW2232 - Červená
MW2234 - Hořčicová
MW2238 - Šedá s nádechem mentolové
MW2239 - Světle šedá
MW2241 - Smetanová
MW2251 - Hrášková
MW2253 - Pudrová
MW2255 - Pudrová lila

Specifikace
Výška40 cm
Šířka40 cm
Délka40 cm
ZnačkaEcopuf
MaterialMagic Velvet Plyš
CertifikacePZH
Záruka24 měsíců
Záruka na výplň6 měsíců
27 podobných produktů ve stejné kategorii