Kurz fotografování aktu

Zajímá se o to, jak fotit akty? Chtěl by se nechat zasvětit do tajemného umění? Tento kurz je skvělý dárek pro fotografa!  Umělec si osvojí osvědčené triky, jak pracovat s ateliérovými světly a jejich sestavami. Během několika hodin se v kurzu fotografování aktu naučí, jak fotografii exponovat a komponovat, jak se domluvit s modelkou, nebo jak kouzlit s detaily.

4 102 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Jihomoravský kraj
  • Praha

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL03.04.
Osobní odběr – Zásilkovna04.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Zajímá se o to, jak fotit akty? Chtěl by se nechat zasvětit do tajemného umění? Tento kurz je skvělý dárek pro fotografa!  Umělec si osvojí osvědčené triky, jak pracovat s ateliérovými světly a jejich sestavami. Během několika hodin se v kurzu fotografování aktu naučí, jak fotografii exponovat a komponovat, jak se domluvit s modelkou, nebo jak kouzlit s detaily. Výhodou je nízký počet účastníků a individuální přístup. Kurzy focení aktů mu pomohou odstartovat jeho kariéru. Doporučená je mírně pokročilá nebo pokročilá znalost fotografování v ateliéru. Nastavit světlo, modelku a cvak! Krásný akt je na světě.


REGION: Praha, DOBA TRVÁNÍ: 7 výukových hodin, POČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Kurz fotografování aktu

REGION: Jihomoravský kraj (Brno), DOBA TRVÁNÍ: 7 výukových hodin, POČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Kurz fotografování aktu

Kurz fotografování aktu

Kurz fotografování aktu

Program

Pro kterého chlapa by ženské tělo nebylo fascinující?  Kurz fotografování aktů je skvělou příležitostí, jak posunout své fotografické umění v této oblasti. Čeká vás teorie i praxe ve fotoateliéru. Naučíte se pracovat s ateliérovými světly, fotografovat lidské tělo a hlavně komunikovat s modelkou. Sedmi hodinový kurz probíhá v Brně a je určen pro jednu osobu.

Co by měl fotograf vědět?

Kurz je vhodný pro mírně pokročilé a pokročilé se základními znalostmi fotografování v ateliéru. Kurz ale není vhodný pro majitele kompaktních fotoaparátů bez možnosti manuálního nastavení času, clony a citlivosti a bez možnosti připojení externího blesku.

Podmínky

Kurz je vhodný pouze pro osoby starší 18 let.

Čas

Kurz zahrnuje celkem 7 výukových hodin v odpoledních hodinách od 13:00 do 19:00.

Počet účastníků

Tento poukaz je určen pro 1 osobu. Kurzu se zúčastní více osob.

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně dle vypsaných termínů.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést co nejdříve, záleží na obsazenosti termínu.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.