Taneční lekce s mistrem ČR

Áááá dva tři, zpět dva tři. To je walz, poznal ho? Připravte gentlemana dokonale na plesovou sezonu, přihlaste ho na taneční lekce s mistrem ČR. Několikanásobní mistři ČR, taneční pár Vítězslav Rázek a Kristýna Mücková, si ho vezmou do parády. On pak na oplátku na taneční zábavě předvede kreace, jaké znal předtím jen z Hříšného tance.

1 399 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL29.04.
Osobní odběr – Zásilkovna30.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Áááá dva tři, zpět dva tři. To je walz, poznal ho? Připravte gentlemana dokonale na plesovou sezonu, přihlaste ho na taneční lekce s mistrem ČR. Několikanásobní mistři ČR, taneční pár Vítězslav Rázek a Kristýna Mücková, si ho vezmou do parády. On pak na oplátku na taneční zábavě předvede kreace, jaké znal předtím jen z Hříšného tance. Zážitek je to vskutku neopakovatelný a z tanečního sálu již nikdy neuteče. Pokud si s sebou přivede partnerku či partnera, radost z tanečních pokroků bude dvojnásobná. Pánové, zadejte se, společenský tanec je IN!

REGION: Praha, DOBA TRVÁNÍ: 45 minut, POČET OSOB: 1 - 2, SPECIFIKACE: Lekce tance

Taneční lekce s mistrem ČR

Lekce tance

Individuální kurz tance je skvělým zážitkem pro každého, kdo si v tanečních kramflecích není úplně jistý. Profesionální trenér/ka se bude věnovat jen a jen danému páru. Gentleman si může přivést i partnerku, aby taneční lekce byla ještě víc intenzivnější. Partnerka to bude mít zcela zdarma. Během 45 minut se tanečník naučí základy různých tanců a na příštím plese ho jen tak nic nepřekvapí. Pánové, zadejte se! Tohle bude pořáááádný tanec!

Podmínky

Vhodné pro muže i ženy.

Počasí

Nemá na zážitek vliv.

Čas

Lekce trvá 45 minut.

Počet účastníků

Zážitek je vhodný pro 1 - 2 osoby.

Diváci

Diváci mohou být přítomni, pořizovat fotografie a natáčet videa.

Oblečení

Pánové: pohodlné, společenské oblečení, doporučujeme kalhoty a košili. Dámy: sukně, halenka, top, společenskou či taneční obuv.

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně.

Měli byste vědět

Cena je uvedena pro 1 osobu + partner či partnerka zdarma.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést 7 dní předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.