Z netanečníka za den tanečníkem

Sedět na plese v koutě by byl hřích! Pošlete ostýchavého gentlemana na tenhle bleskový taneční kurz. Ať se z netanečníka stane za den tanečníkem! Naučí se základy společenských tanců nebo si zapomenuté kroky na kurzu osvěží. Pod individuálním vedením profesionální lektorky a tanečnice zvládne základy všech společenských tanců (valčík, walz, tango, foxtrot, samba, rumba, chacha a jive).

3 499 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL03.04.
Osobní odběr – Zásilkovna04.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Sedět na plese v koutě by byl hřích! Pošlete ostýchavého gentlemana na tenhle bleskový taneční kurz. Ať se z netanečníka stane za den tanečníkem! Naučí se základy společenských tanců nebo si zapomenuté kroky na kurzu osvěží. Pod individuálním vedením profesionální lektorky a tanečnice zvládne základy všech společenských tanců (valčík, walz, tango, foxtrot, samba, rumba, chacha a jive). Parket mu bude patřit a při příští příležitosti už se nevymluví, že tančit neumí. Darujte tenhle zážitek, á dva tři!


REGION: Praha, DOBA TRVÁNÍ: 4 lekce, POČET OSOB: 1 - 2, SPECIFIKACE: Kurz tance

Z netanečníka za den tanečníkem

Kurz tance

Po tomto rychlokurzu se každý účastník stane králem parketu! Pod individuálním vedením profesionální lektorky a tanečnice se gentleman naučí nebo si osvěží základní kroky všech společenských tanců jako je walz, tango, valčík, foxtrot, samba, rumba, chacha a jive. Ostych tentokrát nechá doma, protože s nabitým sebevědomím opravdového tanečníka vás hned při příští příležitosti vyzve k tanci. Na tento kurz si může vzít i partnerku a probíhá v Praze. Celkem na tanečním parketu stráví 3 hodiny. Óóóó, to bude další taneční hvězda!

Podmínky

Cena je uvedena pro 1 osobu + partner či partnerka zdarma.

Čas

Kurz trvá celkem 3 hodiny

Počet účastníků

Cena je uvedena pro 1 osobu + partner či partnerka zdarma.

Diváci

Diváci mohou být přítomni.

Oblečení

Pro absolvování zážitku je vhodné pohodlné společenské oblečení. Pro absolvování zážitku je nutné mít vhodnou taneční obuv.

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést alespoň 7 dní předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.