Kurz přežití v přírodě

Co takhle si zkusit žít v souladu s přírodou? Není lepší varianty, než absolvovat kurz přežití v přírodě. Na začátku budou každému trosečníkovi odebrány zápalky, cigarety a potraviny. Vyfasuje pouze mapu, balíček na přežití a 1 litr vody.

5 800 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL30.04.
Osobní odběr – Zásilkovna01.05.
Popis výrobku
Popis výrobku

Co takhle si zkusit žít v souladu s přírodou? Není lepší varianty, než absolvovat kurz přežití v přírodě. Na začátku budou každému trosečníkovi odebrány zápalky, cigarety a potraviny. Vyfasuje pouze mapu, balíček na přežití a 1 litr vody. Během kurzu se naučí každý rozdělávat oheň, připravit přístřešek v přenocování nebo třeba přichystat večeři. Trosečník si vyzkouší i klást pasti nebo, jak poskytnout první pomoc. Kurz přežití se pořádá v jakémkoliv ročním období a je určen pro jednu osobu. Druhý den je snídaně formou "co příroda dá". Každý účastník obdrží po ukončení kurzu pamětní diplom a balíček přežití s instruktážním CD.

REGION: Plzeňský kraj, DOBA TRVÁNÍ: 3 dnyPOČET OSOB: 1, SPECIFIKACE: Kurz přežití v přirodě

Popis zážitku

Pošlete ho na kurz přežití v přírodě! Ožije v něm malý skaut s foglarovkou pod polštářem a kápézetkou v baťůžku! Zkusí si být na chvíli jako trosečník na pustém ostrově. Zvládne si obstarat jídlo, vodu a přístřešek, když zabloudí v hustém lese? Na tomhle kurzu se obdarovaný odpojí od všech elektronických vymožeností moderní doby. Bude v symbióze s přírodou a postará se o sebe jako chlap. Naučí se rozdělávat ohniště bez sirek, získávat potravu a vodu v přírodě. Zvládne se nachystat na přenocování a dozví se základy orientace v terénu. Jak přežít v přírodě - o to tady běží!

Podmínky

Zážitek je vhodný pro osoby starší 15 let.

Počasí

Zážitek probíhá celoročně.

Čas

Třídenní kurz trvá od pátku 18:00 do neděle 14:00.

Počet účastníků

Kurz je určen pro 1 osobu do skupiny.

Oblečení

Pro absolvování zážitku doporučujeme pevnou obuv, která je vhodná pro celodenní pobyt v přírodě a je adekvátní počasí a ročnímu období.

Měli byste vědět

Rezervaci je třeba provést minimálně 3 týdny předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.