Projektor hvězd - plyšová hračka Ježek

Ježek je velkým fanouškem objetí. Miluje všechny děti a ze všeho nejraději jim pomáhá usnout. Vezměte ho pod svou střechu a uvidíte, že je nejlepším pomocníkem při uspávání dětí :)

560 Kč s DPH

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

ZA3930

5905258506425

Popis výrobku
Popis výrobku

Ježek je velkým fanouškem objetí. Miluje všechny děti a ze všeho nejraději jim pomáhá usnout. Vezměte ho pod svou střechu a uvidíte, že je nejlepším pomocníkem při uspávání dětí :) Ježek je vyroben z měkkého materiálu různých textur. Uši, nohy a všité prvky na zádech ježka povzbuzují dítě k uchopení, díky čemuž má možnost procvičovat manuální dovednosti svých malých ručiček. Neutrální barvy působí uklidňujícím a umožňují očím dítěte odpočívat po celodenním hraní. Největším lákadlem hračky je interaktivní panel.

Vlastnosti panelu:

  • -hrať- po stisknutí tlačítka přehrávání uslyšíme 10 různých melodií a zvuků (včetně klidných ukolébavek, zvuku moře, cikád, zvuků přírody). Přehrávané melodie jsou doprovázeny tlumeným světlem, které plynule mění barvu a jemně přerušuje tmu.
  • - nota - je zodpovědný za přehrávání melodie bez funkce projektoru. Slouží také ke změně melodie ve funkci přehrávání.
  • - žárovka - v tomto režimu funguje pouze projektor bez zvukových funkcí. Tlumené světlo se dodává ve třech barvách - modrá, zelená, oranžová.
  • - má dvě úrovně hlasitosti.

Před použitím interaktivního panelu zapněte posunutím přepínače do polohy ON. Projektor je z hračky zcela vyjímatelný, což usnadňuje čištění a udržování čistoty.

Rozměry hračky jsou cca 24 cm x 11 cm x 14 cm

30 podobných produktů ve stejné kategorii