Plyšová dětská lampa Fox šedá

Okouzlující plyšová liška by se chtěla stát nejlepším přítelem vašeho dítěte. Může ho doprovázet všude a především usnadní jeho usínání. Liška je měkká a ideální na mazlení.

575 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

ZA3926

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.04.
Osobní odběr – Zásilkovna03.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Okouzlující plyšová liška by se chtěla stát nejlepším přítelem vašeho dítěte. Může ho doprovázet všude a především usnadní jeho usínání. Liška je měkká a ideální na mazlení. Neutrální barvy působí uklidňujícím a umožňují očím dítěte odpočívat po náročném dni plném hraní se. Rozličné struktury povrchu podporují uchopení, díky čemuž si dítě procvičuje manuální dovednosti ručiček. V plyšovém bříšku je skrytý interaktivní panel, který je zajištěn zapínáním na suchý zip. Panel spustíte tak, že nejdříve přepnete tlačítko z polohy OFF do jedné ze dvou dostupných funkcí a pak na přibližně 3 sekundy podržte hlavní oválné tlačítko.

Funkce na výběr:

  • 1. noty + lampa - dítě bude slyšet klidné melodie, ukolébavky, zvuky přírody a šum moře. Melodie je možné změnit krátkým stiskem hlavního tlačítka. Zvuky jsou doprovázeny jemným světlem, které plynule mění barvu.
  • 2. světlo - LED dioda umístěna v hlavním tlačítku svítí stálým, teplým světlem.

Hračka má dvě úrovně hlasitosti, takže přehrávané melodie lze přizpůsobit prostředí a aktuálním potřebám. Velmi užitečnou funkcí je možnost nastavit čas, po kterém hračka přestane hrát ukolébavky. Můžete si vybrat z 10, 20 nebo 40 minut. Během této doby se melodie automaticky mění a rodič dítě nebudí neustálým zapínáním zvířátka. Panel je z měkké hračky úplně odnímatelný. Udržet plyšového medvídka v čistotě je jednoduché, což je zvláště důležité u malých dětí.

Výška plyšové hračky je cca 30 cm

30 podobných produktů ve stejné kategorii