Turistický hamak Santiago Army se sítí proti komárům (260 x 140 cm)

Tato lehká turistická houpací síť je mimořádně pohodlná a funkční. Zajistí odpočinek během vaší cesty nebo kempu a díky síťce proti komárům vás ochrání před všelijakým hmyzem.

580 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

Nové

10149

5900779936157

Popis výrobku
Popis výrobku

SE SÍŤKOU PROTI KOMÁRŮM - tato lehká turistická houpací síť je mimořádně pohodlná a funkční. Zajistí odpočinek během vaší cesty nebo kempu a díky síťce proti komárům vás ochrání před všelijakým hmyzem. Sestavení houpací sítě je velmi jednoduché - stačí zavěsit na libovolné místo podle vašeho výběru a během dlouhé túry si můžete užít přestávku. Sada obsahuje všechny prvky potřebné k zavěšení hamaků.

OBAL - turistická houpací síť se snadno a pohodlně přepravuje. To vše díky praktickému obalu, do kterého můžete houpací síť zabalit. Hamak po vložení do obalu zabírá málo místa, takže se vejde i do malého batohu. Po zavěšení hamaků lze použít tento obal jako praktickou kapsu na nápoj, telefon nebo noviny.

IDEÁLNÍ NA CESTOVÁNÍ - houpací síť je extrémně lehká a po složení se stává malou kostkou takže je ideální pro cestování. Sada obsahuje i karabinky a 2 lana, díky kterým můžete připevnit houpací síť například na strom. Díky tomu není její upevnění obtížné a nevyžaduje fyzickou námahu.

BEZPEČNÝ - Kromě pohodlí během používání, zajišťuje houpací síť i bezpečnost. Má masivní kovové háčky a silné pletené lana s drátem uvnitř, které ho udrží ve vzduchu. Vaše hmotnost se rozloží, aby vás ochránila před pádem.

Specifikace:

  • barva: vojenská

  • materiál: plast

  • maximální zatížení: 150 kg

  • rozměry (délka/šířka): 260/140 cm

  • hmotnost: 0,65 kg

30 podobných produktů ve stejné kategorii