Bambusová LED solární zahradní lampa 60cm (2ks)

Lampy zachycují energii ze slunce, kterou následně ukládají a po setmění dávají zpět ve formě osvětlení. Díky tomu vám nevznikají žádné další náklady na jejich údržbu.

575 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

EGA00915J

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL24.04.
Osobní odběr – Zásilkovna25.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

ÚSPORA ENERGIE – solární zahradní lampy jsou skvělým způsobem, jak ušetřit peníze. Například k instalaci elektrických kabelů a účty za elektřinu. K úsporám přispívá také dodatečné použití LED diod. Lampy zachycují energii ze slunce, kterou následně ukládají a po setmění dávají zpět ve formě osvětlení. Díky tomu vám nevznikají žádné další náklady na jejich údržbu.


VŠESTRANNÉ POUŽITÍ - solární zahradní svítidla budou velmi dobře fungovat jak při cestičkách, uličkách a příjezdových cestách domů, tak i na terasách, balkonech nebo třeba na zahradě a v bezprostřední blízkosti jezírek.


ODOLNÉ VŮČI POVETERENOSTNÍM FAKTORŮM - zahradní svítidla jsou vyrobena z kvalitních materiálů, díky čemuž jsou odolná vůči nepříznivým vlivům počasí. při srážkách.


SNADNÁ A RYCHLÁ MONTÁŽ - dekorativní zahradní lampy se mimořádně rychle a snadno instalují. Stačí zapíchnout kamkoli do zahrady a jsou připraveny.

SPECIFIKACE :

  • materiál: bambus
  • barva světla: žlutá
  • světelný zdroj: LED
  • pracovní doba: cca 6 hodin
  • délka stojanu na zapíchnutí: 60 cm
  • hmotnost: 0,070 kg
30 podobných produktů ve stejné kategorii