Pelech pro psa a kočku - polštář Ecopuf - small

Kvalitní pelíšek pro psy, pro jejich příjemný a klidný odpočinek, který vždy rád přivítá vašich domácích mazlíčků!

1 250 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

EF2063

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL30.04.
Popis výrobku
Specifikace
Popis výrobku

Kvalitní pelíšek pro psy, pro jejich příjemný a klidný odpočinek. Pokud hledáte pohodlný a útulný pelíšek pro vašeho domácího mazlíčka, tento jistě splní vaše očekávání. Pelíšek o rozměrech 80 x 60 x 15 centimetrů má měkký střed, na kterém může pejsek pohodlně odpočívat. Pelíšek je z pevného polyeteru.

Pelíšek je plněn polystyrenovým granulátem - doporučujeme pouze pro psy, které neničí věci. :)


Polyester

Polyester je vynikající materiál, který se používá již řadu let při výrobě nábytku. Za svou popularitu vděčí především vysoké odolnosti proti skvrnám, která se ukázala být obzvláště důležitá v dětských pokojích a domácnostech s domácími mazlíčky. Při odstraňování skvrn se nemusíte obávat přílišného nasycení materiálu, protože má nízkou nasákavost. Látka z polyesteru potažená PVC. Její vlastností je dokonalá odolnost proti poškození. Struktura vláken a speciální metoda tkání zajišťuje maximální odolnost proti opotřebení.

Polyester použitý při výrobě našich pelíšků má nižší nasákavost než běžný textil. To zajistí, aby se tekutiny okamžitě nevstřebaly do látky. Tedy, pokud by se vám podařilo sedací pytel něčím olit, voda by měla stéct, případně máte malou chvilku na její otření. Jedná se jen o částečně nepromokavou látku, tedy z obyčejného polyesteru nejsou vhodné do exteriéru.

Ze spodní strany je impregnován polyuretanem („pogumovaný“), který pelíšek zpevní.

Znaky: Pevný, přizpůsobivý, drží tvar, stálobarevný, menší nasákavost vody než běžný textil, není chladivý ani hřejivý, snadná údržba, hladký.

Použití:

    • Interiér,
    • exteriér - nedoporučujeme stálý pobyt pelíšku v exteriéru. Není UV rezidentní. Ztratí svou krásnou sytou barvu, dlouhodobým způsobeným nepříznivých povětrnostních podmínek může dojít k dřívějšímu, rychlejšímu opotřebení a následně k znehodnocení .
    • POZOR – Podlahové topení urychluje degradaci granulátu. Zároveň je třeba pelech častěji přesouvat nebo během nepřítomnosti přesunout z podlahy, aby nedocházelo k přehřívání materiálu. Přehřívání nepříznivě působí na životnost pelechu.
    • Nesmí se umisťovat do blízkosti krbů nebo topných těles!

Údržba:

  • Velice snadná údržba. Vysavačem vysajeme prach ze záhybů a švů. Povrch se čistí vlhkým bavlněným hadříkem. Nejlepší namočenou ve vlažné mýdlové vodě. Polyester se nesmí čistit žádnými chemickými čistidly. Při extrémním znečištění doporučujeme profesionální čištění v čistírně (nejjemnější čištění bez odstřeďování).
  • Nepereme, nesušíme v sušičce, nebělíme, nečistíme chemicky

Specifikace
Objem80 L
Výška15 cm
Šířka60 cm
Délka80 cm
ZnačkaEcopuf
MaterialPolyester
CertifikacePZH
Záruka24 měsíců
Záruka na výplň6 měsíců
Vnitřní obalNie
30 podobných produktů ve stejné kategorii