Generátor ozonu Malatec

Ozonátor dezinfikuje, ničí pachy, bakterie, viry, houby, patogenní mikroorganismy, roztoči a alergeny.

820 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

Nové

10700

5900779936928

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL24.04.
Osobní odběr – Zásilkovna25.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

OZONÁTOR - toto zařízení využívá technologii koronového výboje. Je ideální k odstranění bakterií, zárodků a také k dezinfekci a deodoraci. Má mimořádně silné oxidační činidlo na rozklad organických sloučenin, což ho činí velmi účinným. Vzduch, který dýcháme, a to, co jíme a pijeme, je často velmi škodlivé pro naše zdraví, ovlivňuje celé tělo a je zodpovědné za stav pokožky, vlasů a plic. Nejnebezpečnější věcí je všechno to, co není pouhým okem viditelné - bakterie, takže je důležité poskytnout sobě a své rodině bezpečný a zdravý vzduch, který poskytuje ozonátor. Ozon se navíc rozkládá cca 30 minut - nemusíte se obávat znečištění životního prostředí.

MULTIFUNKČNÍ - ozonátor bude ideální na čištění potravin, vody, vzduchu a mnoha dalších věcí. Ovoce, zelenina nebo maso často obsahuje mnoho pesticidů a bakterií, které mohou poškodit zdraví vašich blízkých. Ve vzduchu je mnoho bakterií, které se přenášejí kapkami. Toto zařízení je ideální pro epidemie a pro každodenní použití.

KOMPAKTNÍ VELIKOST - zařízení má kompaktní velikost, takže si ho můžete vzít s sebou kamkoli. Ideální pro domácí použití, jakož i v práci nebo v kanceláři. Ozonátor vytváří malý hluk - je to jeden z nejtišších modelů, díky čemuž není zatěžující pro členy domácnosti. Zařízení nebude rušit při každodenních činnostech nebo práci.

DOTYKOVÝ PANEL - intuitivní digitální ovládací panel dělá obsluhu ozonizátoru z činnosti nejen jednoduchou, ale i pohodlnou. Panel na zařízení je velmi citlivý, nemusíte mačkat jediné tlačítko a bojovat s nastavením parametrů - stačí jeden dotyk. Všechny parametry zobrazené přístrojem se dají snadno přečíst na přehledném displeji.

SPECIFIKACE:

  • barva: bílá

  • ozonátor vykonává následující funkce: dezinfekce, ničení pachů, bakterií, virů, hub, patogenních mikroorganismů, roztočů a alergenů

  • materiál: tvrzené sklo, plast

  • rozměry (šířka/výška): 19/28 cm

  • hmotnost balení: 1,40 kg


BALENÍ OBSAHUJE:

  • ozonátor

  • 2 silikonové hadice

  • 2 difuzory

30 podobných produktů ve stejné kategorii