Manšestrový batoh Ecopuf - FOX, vak se šňůrkami

Fox je ručně šitý univerzální batoh se dvěma stahovacími šňůrkami v bílé barvě.

620 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

EF5006

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL24.04.
Osobní odběr – Zásilkovna25.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Fox je ručně šitý univerzální batoh se dvěma stahovacími šňůrkami v bílé barvě. Dolní rohy jsou zpevněny a dírky na šňůrku doplněné kovovými kroužky. Ideální pro děti namísto velkého batohu či na přezůvky do školy. Je ušitý s velkou vášní a s použitím krásného, hustého manšestru v nejmodernějších barvách. Pohodlný a prostorný, vejdou se do něj všechny potřebné věci každodenní potřeby. Je jen na vás, jak ho budete nosit a kam ho vezmete. S jeho velikostí si nemusíte dělat starosti - vejde se do něj opravdu hodně potřebných věcí.

  • Rozměry: 46x40cm

Batoh je vyráběn na objednávku.

POZOR: Potahová látka Velvet manšestr vroubkovaná. Vzhledem k tomu je velmi složité docílit na fotografiích totožného odstínu jako je ve skutečnosti. Dokonce každý monitor vykresluje jednotlivé barvy s malou odchylkou. Proto je možné, že se barvy mohou ve skutečnosti mírně lišit od barev na fotografiích. Pro lepší představu nabízíme slovní popis barev na konci popisu.

Velvet manšestr 

Manšestr je látka s nízkým vlasem, charakteristická řádkováním. Je to pevná, hrubší, ale příjemná ekologická vroubkovaná látka. Vysoce kvalitní manšestr, který je velmi elegantní a dokonale doplňuje jakýkoliv look. Látka je dostupná v jemných pastelových barvách.

Znaky: Měkký, jemný, přizpůsobivý, mírně drží tvar, vysoká nasákavost vody, hřejivý, příjemný na dotyk, hladký, unikátní design

30 podobných produktů ve stejné kategorii