Plážová podložka s nafukovací zádovou opěrkou

Pláž - písek, voda, teplé paprsky slunce a... obvykle dlouhé ležení v nepohodlné poloze? Podložka nebo deka je vhodná pouze k ležení. A co když máte chuť si přečíst knihu nebo se pohodlně usadit při pohledu na malebnou přímořskou krajinu? 

295 Kč s DPH

Naskladnění do 7 pracovních dnů

  • Růžová
  • Modrá
  • Šedá

Nové

4984

5903039735521

Popis výrobku
Popis výrobku

Pláž - písek, voda, teplé paprsky slunce a... obvykle dlouhé ležení v nepohodlné poloze? Podložka nebo deka je vhodná pouze k ležení. A co když máte chuť si přečíst knihu nebo se pohodlně usadit při pohledu na malebnou přímořskou krajinu? Tato podložka je perfektní pro každého, kdo se chce zrelaxovat na pláži a užít si slunečného počasí. S nafukovací zádovou opěrkou si můžete nastavit ideální pozici, ve které se budeš cítit nejpohodlněji. Naše plážová podložka s nafukovací zádovou opěrkou je vyrobena z kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči slunečnímu záření a vodě. Tato podložka je také lehká a snadno přenosná, takže si ji můžeš vzít s sebou kdekoli! Užijte si letní dny na pláži s pohodlnou plážovou podložkou a vytvořte si pohodlné místo k odpočinku již za pár krátkých momentů!

PLÁŽOVÉ LEHÁTKO NE POUZE NA PLÁŽ
Produkt je ideální pro každé místo, kde je zapotřebí extra komfort. Bude fantastický na slunné pláži, v blízkém parku i ve Vaší vlastní zahradě! Odteď se můžete pohodlně usadit kdekoli! A navíc lehátko se zádovou opěrkou poslouží i doma, například při společném sledování filmů nebo hraní na konzoli.

SKLADNÍ DESIGN
Nenafouknutý výrobek zabírá málo místa, díky čemuž se vejde do každé plážové tašky, i když ji máte plnou jiných potřebných věcí! Je také extrémně lehký, takže při odjezdu na další dovolenou nezatíží vaše zavazadla.

VÝROBEK K MNOHO POUŽITÍ
Materiál, ze kterého je výrobek vyroben, je nejvyšší kvality – to zaručuje vynikající odolnost a pohodlí. Pohodlné sedátko využijete při mnoha výletech na pláž!

TECHNICKÉ PARAMETRY:

  • Barva: šedá, růžová, modrá (nutno zvolit variantu)
  • Počet komor: 1
  • Rozměry opěradla: 50 cm x 50 cm x 37 cm
  • Rozměry podložky: 95 cm x 45 cm
  • Rozměry pumpičky: 18 cm x 3 cm
  • Balení: 25 cm x 20 cm x 5 cm
30 podobných produktů ve stejné kategorii