Lampa na knihu

Kolikrát jste museli přestat číst svou oblíbenou knihu v tu nejvzrušující chvíli, abyste zhasli světlo, které rušilo vaše spolubydlící při pokusu usnout?

190 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

01769

5906660862482

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.04.
Osobní odběr – Zásilkovna03.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Kolikrát jste museli přestat číst svou oblíbenou knihu v tu nejvzrušující chvíli, abyste zhasli světlo, které rušilo vaše spolubydlící při pokusu usnout? Jistě, bylo těžké ponořit se do spánku s neutuchající zvědavostí, na to, co čeká hrdiny příběhu na dalších stranách. Vydržet až do rána se zdá téměř nemožné! Naštěstí s touto vychytávkou už takové dilemata nebudete muset nikdy více řešit. V noci budete číst svoji oblíbenou knihu, aniž byste si namáhali zrak. Jak je to možné? Čtenářská lampa efektně osvětlí stránky vaší knihy, aniž by otravovala ty, kteří se právě chystají spát. Pomocí speciální spony ji pohodlně připevníte na obal knihy a můžete pokračovat ve čtení.

Lampa je tenká a lehká a LED diody poskytují perfektní osvětlení na dlouhou dobu. Lampa na knihu se dá rychle a jednoduše sundat, takže se bez problémů vejde do každé kapsy, batohu či kabelky.

Přehled produktu:

  • lehká, flexibilní a skládací lampa
  • šetrné světlo příjemné na oči
  • možnost připevnit na obal knihy
  • skvělý nápad na dárek pro čtenáře

Rozměry:

  • Délka produktu: 20,5 cm
  • Šířka produktu: 4 cm
30 podobných produktů ve stejné kategorii