Malý relaxační polštář s hudbou

Máte za sebou náročný den - v práci jste zůstali déle než jste předpokládali, doma vás čekali hladové děti a milion domácích povinností, které již do zítra nepočkají a tak dále?

585 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

02272

5906660863281

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL29.04.
Osobní odběr – Zásilkovna30.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Máte za sebou náročný den - v práci jste zůstali déle než jste předpokládali, doma vás čekali hladové děti a milion domácích povinností, které již do zítra nepočkají a tak dále? Konečně jste se dočkali své milované postele a toho blaženého pocitu, když se vaše celé tělo uvolní, ale váš mozek se ještě nezastavil a vy ne a ne usnout?

Poslech hudby v posteli je zaručeným lékem, jak do několika minut rychle a nevědomky usnete. Někdy to však bývá nepohodlné - například, když ležíte na zádech, sluchátka vás tlačí nebo vaše hudba narušuje spánek vašeho partnera / -ky, tak musíte poslouchat hudbu velmi potichu. Máme však pro vás jednoduché řešení a to náš Malý relaxační polštář s hudbou. A vaše sladké sny plné nerušených nocí, plných příjemného poslechu se mohou začít ...

Tento skvělý polštář má vestavěný reproduktor ...

Jednoduše připojte své hudební zdroje
(iPod, rádio, TV výstup) do polštáře a můžete poslouchat svou hudbu. Ve polštáři je technologie podobná té, která je použita ve sluchátkách. Zaručuje, že hudbu uslyšíte, aniž by ji slyšeli jiní!

Funguje s každým přehrávačem, který používá JACK 3.5mm audio kabel - Ipod, MP3 přehrávač, CD ...

Obsahuje 100 cm kabel končící 3,5 mm Jackem.
Rozměr polštáře: 40x40cm

30 podobných produktů ve stejné kategorii