Degustace rumů

Co se na jeden večer vydat do země doutníků a kvalitních rumů? Pravý kubánský rum patří mezi to nejlepší, co ve světě rumu můžete v současnosti ochutnat. Pokud tedy hledáte dárek pro milovníky kvalitního pití, tenhle zážitek, který je přenese na slunečnou Kubu, je to pravé.

899 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.04.
Osobní odběr – Zásilkovna03.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Co se na jeden večer vydat do země doutníků a kvalitních rumů? Pravý kubánský rum patří mezi to nejlepší, co ve světě rumu můžete v současnosti ochutnat. Pokud tedy hledáte dárek pro milovníky kvalitního pití, tenhle zážitek, který je přenese na slunečnou Kubu, je to pravé. Během degustačního večera se dozví zajímavosti z výroby, i jak se takový rum správně konzumuje. To si rovnou vyzkouší na vybraných exemplářích. Tak na zdraví!


REGION: Praha, DOBA TRVÁNÍ: 90 minut, POČET OSOB: 1, SPECIFIKACE:  Degustace kubánských rumů

Degustace rumů

Ochutnávka rumů

Program

Čím jsou kubánské rumy jedinečné? Jak se vyrábí a jak vlastně chutnají? To vše se účastníci dozví během 90minutové degustace pod vedením profesionálních barmanů. A co že se bude degustovat?

  • Havana Club 7y: Unikátní kombinace rumů s vůní tabáku, tropického ovoce a pražených oříšků s příjemně nahořklým aroma. V chuti ucítíte vanilku, melasu a opálené dubové dřevo. Při míchání tohoto rumu se část rumu vždy vrací zpět do sudů, kde dál zraje. Žádný tak není mladší než 7 let, ty nejstarší pamatují i několik dekád.

  • Santiago De Cuba Anejo: Blend různě stařených rumů s jemně dřevitou příchutí s vanilkovými a pomerančovými podtóny, který chutná skvěle s kostkami ledu i v míchaných nápojích.

  • Pacto Navio: Jedinečný blend 10 rumů, který se vyrábí už víc než 100 let podle tajné receptury. Voní po sušeném ovoci, květinách, vanilce a karamelu. V chuti ucítíte kořeněné tóny, citrusové plody, skořici a jemný dotek smetany.

  • Havana Club Selección De Maestros: Výjimečný rum s aromatem pekanových ořechů a koření, které získává zráním v dřevěných sudech. V chuti je výrazně zastoupené kakao, dále káva, sladký tabák a hnědé koření. Závěr je příjemně kouřový v kombinaci s kořením a kandovaným ovocem.

  • Ron Mulata Elixir: Rum inspirovaný legendou o Oshun, patronkou Kuby a bohyní lásky a plodnosti má intenzivní sladkost a chuť rozinek.

V ceně degustace je:

  • 5 vzorků kubánských rumů

  • karafa vody (1 l)

  • slaný snack (tyčinky, oříšky)

Podmínky

Určeno pro muže i ženy od 18 let. 

Počasí

Nemá žádný vliv na zážitek.

Počet účastníků

Zážitek je vhodný pro 1 osobu.

Diváci

Další diváci se nemohou účastnit degustace. 

Oblečení

Žádné speciální oblečení není potřeba. 

Sezóna

Zážitek probíhá celoročně.

Rezervace termínu

Rezervaci je třeba provést 14 dní předem.

PLATNOST POUKAZU 12 MĚSÍCŮ
Platnost poukazu je 1 rok, tedy celých 12 měsíců od jeho zakoupení.