Freestylová kolobežka

Hmotnost koloběžky má obrovský vliv na spokojenost s jeho používáním, zejména pro mladé začátečníky. Koloběžka má hliníkovou základnu, díky čemuž je extrémně lehká - 2,6 kg.

1 150 Kč s DPH

1 250 Kč

-100 Kč

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

3981_1

5907773228547

Popis výrobku
Popis výrobku

Hmotnost koloběžky má obrovský vliv na spokojenost s jeho používáním, zejména pro mladé začátečníky. Koloběžka má hliníkovou základnu, díky čemuž je extrémně lehká - 2,6 kg.


SCS SYSTEM - SCS
nezávislý kompresní systém používaný v koloběžce je velmi odolný. S tímto systémem si můžete být jisti, že na volantu nedojde k uvolnění a jeho mezera nebude poškozena.


ABEC7 LOŽISKA A GUMOVÉ KOLA
- ložisko má velmi velký vliv na rychlost, kterou bude koloběžka schopná vyvinout, a také na pohodlí jízdy. Protože koloběžka má kvalitní ložiska - ABEC7, poskytuje větší přesnost, výkon a schopnost dosáhnout vyšší rychlost. Kromě toho má koloběžka malé gumové kola s plochým profilem, které se velmi snadno ovládají. Mají velkou kontaktní plochu, která zaručuje stabilitu a dobrou přilnavost.


UNIVERZÁLNÍ VELIKOST - koloběžka má nejpopulárnější výšku, díky které se přizpůsobí prakticky každému uživateli. Kromě toho uhlíkový volant umožňuje otáčení o 360 stupňů. Vozidlo je mimořádně odolné, díky čemuž je vhodné pro mladé i staré lidi.


SPECIFIKACE:

  • barva: černá
  • materiál: uhlíková ocel, hliník
  • pevnost: 100 kg
  • VELIKOST KOLEČKA: 100 MM
  • ŠÍŘKA: 110 MM
  • DÉLKA ŘÍDÍTEK: 490 MM
  • kola: guma
  • hmotnost: 2,6 kg


Koloběžka je vyrobena z nejsilnějších a nejkvalitnějších materiálů (hliníková a ocelová konstrukce). Koloběžka disponuje platformou s brzdou na zadním kole, díky čemuž můžete vyvinout vysoké rychlosti. Vozidlo má volant z uhlíkové oceli vyztužený čtyřnásobnou montáží. Na její rukojetích je speciální protiskluzový materiál, který zabrání sklouznutí ruky.


Koloběžka má gumové malé kola s rovným profilem, které poskytují vynikající přilnavost a ovladatelnost. Ložiska ABEC-7 vysoké třídy vám umožní dosáhnout maximální rychlosti. Jsou odolné proti nárazu a poskytují pohodlí a bezpečnost při provádění triků a extrémní jízdy.