Interaktivní - pudlík

Interaktivní pes je pro všechny děti skvělou zábavou .Hračka má okouzlující, sladký vzhled a připomíná malé štěňátko. Jemná a příjemná kožešina na dotek dodává estetické vlastnosti a nepochybně osloví malou slečnu.

475 Kč s DPH

Zboží máme skladem

  • Růžová

Nové

777-18R

5907508461652

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL29.04.
Osobní odběr – Zásilkovna30.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Interaktivní pes je pro všechny děti skvělou zábavou .Hračka má okouzlující, sladký vzhled a připomíná malé štěňátko. Jemná a příjemná kožešina na dotek dodává estetické vlastnosti a nepochybně osloví malou slečnu. Pohyb a zvuk jsou hlavními výhodami pejska. Pomocí ovladače na vodítku dítě vodí psa a může ovládat jeho chování. Šňůrka má tlačítko s možností 3 nastavení. Při posunutí dopředu se psik začne hýbat, a pokud změníme pozici dolů, otevře ústa a zaštěká. Střední poloha vypne hru.

Je alternativou pro děti, které nemohou mít živá domácí zvířata. Fantastický způsob, jak překonat nudu, zejména pokud je špatné počasí.

Pes je napájen baterií, což ovlivňuje pohodlí při používání. Baterie jsou skryté pod krytkou, která je dodatečně uzavřena šroubem, což zabrání přístupu a tím zajišťuje bezpečnost dítěte.

Díky nízké hmotnosti a malým rozměrům může dítě svého pejska vzít kamkoli. Hračka umožňuje dítěti nejen trávit čas zajímavým způsobem, ale také jejich učí zodpovědnost, stimuluje představivost a rozvíjí tvořivost.

ÚDAJE

barva: růžová, bílá
věk: od věku 2 let
certifikáty: CE, EN71
napájení: 4 x AA 1,5 V baterie (není součástí balení)
rozměry (délka / šířka / výška): 22x11x22,5 cm
hmotnost soupravy: 298g
hmotnost s obalem: 500g

30 podobných produktů ve stejné kategorii