Handmade háčkovaná Chobotnička - hnědo-béžová

Roztomilá chobotnička pro nejmenší z plyšové příze Alize Puffy Fine je skvělým nápadem na dárek pro každou novopečenou maminku. 

755 Kč s DPH

Zboží nemáme skladem :(

Nové

Popis výrobku
Popis výrobku

Roztomilá chobotnička pro nejmenší z plyšové příze Alize Puffy Fine je skvělým nápadem na dárek pro každou novopečenou maminku. Ručně háčkovaná hračka s originálním designem zaručí mamince exkluzivní pocit jedinečnosti. Příze Alize Puffy Fine je mimořádně lehká a příjemná na dotek, což dítěti umožní vychutnat si plnohodnotnou radost ze hry se svou první hračkou. Hračka je ozdobená bezpečnostníma očima, takže je bezpečná i pro novorozeně nebo batolata, která zvyknou vše cucat. V naší nabídce naleznete kromě háčkovaných hraček i množství různých jednobarevných ale i kombinovaných deček vyráběných s velkou dávkou lásky :) Stačí si jen vybrat!

Stručný přehled produktu:

  • Materiál: Příze Alize Puffy Fine
  • Rozměry: 27 cm x 13 cm
  • Vzor: Chobotnička Emoce (oboustranná)
  • Barva: hnědo- béžová
  • Údržba: Doporučujeme prát výhradně ručně!

Pozor! Jelikož se jedná o ruční výrobu vzhled a rozměry jednotlivých hraček se mohou lišit. Každý kus je jedinečný, proto nelze vyhotovit 2 ks 100% totožných hraček. Po prvním vyprání se může příze mírně stáhnout, při používání se však zvykne opět vrátit do původního stavu.

30 podobných produktů ve stejné kategorii