Veselé ponožky HESTY - Sova - Dětské Zvětšit

Veselé ponožky HESTY - Sova - Dětské

Veselé ponožky s krásným vzorem Sovy. Sova symbolizuje moudrost a ochranu, tak buď moudrý jako ona a dopřej svým nohám kvalitní česanou bavlnu, pohodlí a vzdušnost během lesních procházek právě v tomto přírodním provedení s podzimními barvami. 

150 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

  • 25-29
  • 30-34

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.04.
Osobní odběr – Zásilkovna03.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Veselé ponožky s krásným vzorem Sovy. Sova symbolizuje moudrost a ochranu, tak buď moudrý jako ona a dopřej svým nohám kvalitní česanou bavlnu, pohodlí a vzdušnost během lesních procházek právě v tomto přírodním provedení s podzimními barvami. Veselé ponožky Sova osloví všechny milovníky přírody a zvířat.

  • Složení: 90% Bavlny, 8% Polyamid, 2% Elastan
  • Barva: béžová, červená
  • Unisex (stačí si vybrat velikost)
  • Vyrobeno na Slovensku


Slovenský produkt - Barevné ponožky HESTY jsou s hrdostí navrhovány a vyráběny pouze na Slovensku. I díky tomu, že je celá výroba umístěna výhradně na Slovensku, zachovává si autenticitu, kvalitu a jedinečnost barevných ponožek. Musíme se však přiznat, že jsou nošeny po celém světě.

Kvalitní česaná bavlna - Ponožky by neměly být pouze pěkné a moderní, ale také kvalitní. Právě kvalita je jeden z hlavních cílů, které si značka HESTY slíbila dodržovat od jejich začátků. Proto jsou ponožky HESTY vyráběny z kvalitní česané bavlny, která zajistí lepší dýchání nohou během celého dne a působí i příjemněji na noze.

30 podobných produktů ve stejné kategorii