Veselé ponožky Hesty - Policejní auta dětské

Veselé ponožky Policejní auta pro velké i malé fanoušky policejních složek a aut. Odlišit se od ostatních a vystup z davu s rozdílnými ponožkami v páru v pestré barevné "majákové" kombinaci.

150 Kč s DPH

Poslední kusy na skladě !

  • 25-29
  • 30-34

Nové

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.04.
Osobní odběr – Zásilkovna03.04.
Popis výrobku
Popis výrobku

Veselé ponožky Policejní auta pro velké i malé fanoušky policejních složek a aut. Odlišit se od ostatních a vystup z davu s rozdílnými ponožkami v páru v pestré barevné "majákové" kombinaci. Červeno-modré ponožky jsou vyrobeny z vysoce kvalitní česané bavlny, díky čemuž ti budou nohy dýchat iv těch nejrušnějších situacích.

  • Složení: 90% Bavlna, 8% Polyamid, 2% elastan
  • Barva: červená, modrá
  • Unisex (stačí si vybrat velikost)
  • Vyrobeno na Slovensku

Slovenský produkt - Barevné ponožky  HESTY jsou s hrdostí navrhovány a vyráběny pouze na Slovensku. I díky tomu, že je celá výroba umístěna výhradně na Slovensku zachovává si autenticitu, kvalitu a jedinečnost barevných ponožek. Musíme se však přiznat, že jsou nošeny po celém světě.

Kvalitní česaná bavlna - Ponožky by neměly být pouze pěkné a moderní, ale i kvalitní. Právě kvalita je jeden z hlavních cílů, které si značka HESTY slíbila dodržovat od jejich začátků. Proto jsou ponožky HESTY vyráběny z kvalitní česané bavlny, která zajistí lepší dýchání nohou během celého dne a působí i příjemnější na noze

30 podobných produktů ve stejné kategorii