Dětská květinová podložka s moskytiérou

Krásná dětská podložka s moskytiérou. Dětská podložka je při péči o dítě nezbytná. Měkká podložka v krásných barvách, vyrobená z lehce čistitelného materiálu, bude perfektním asistentem při každodenní péči o vaše dítě.

800 Kč s DPH

Naskladnění do 7 pracovních dnů

Nové

ZA3504

5905258506531

Popis výrobku
Popis výrobku

Krásná dětská podložka s moskytiérou. Dětská podložka je při péči o dítě nezbytná. Měkká podložka v krásných barvách, vyrobená z lehce čistitelného materiálu, bude perfektním asistentem při každodenní péči o vaše dítě. Kromě skvělé grafiky má podložka oblouky, na nichž jsou připevněny květiny a moskytiéru na ochranu dítěte před hmyzem. Tohoto praktického pomocníka můžete vzít s sebou na zahradu, terasu nebo na pláž a ujistit se tak, že vaše dítě zůstane v bezpečí i v momentech když se na něj nedíváte.

Rozměry:

  • - průměr 83 cm
  • - výška až po čelenku 50 cm

Vzhledem k tomu, že tyče v podložce jsou odnímatelné, bude podložka užitečná i tehdy, když bude dítě starší. Bude fungovat jako dětské hřiště. Stačí podložku srolovat a vzít s sebou kamkoli potřebujete. Použití intenzivních, kontrastních barev stimuluje zrak malého průzkumníka, a tím rozvíjí jeho představivost a schopnost koncentrace.

30 podobných produktů ve stejné kategorii