Cestovní polštář Ecopuf - ROGAL AMORE 30x35cm

Rogal Amore je příjemný a jemný na dotek. Vyrobený z nejkvalitnějšího plyše. K dispozici v různých barvách a vzorech. Kromě toho může být jedinečným společníkem na dlouhé cesty. Jedinečná výplň ve formě antialergických silikonových kuliček zaručuje neuvěřitelnou lehkost a dokonalé přizpůsobení se tělu. Jedinečný dárek pro děti i dospělé.

500 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

EF3023

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL02.04.
Osobní odběr – Zásilkovna03.04.
Popis výrobku
Specifikace
Popis výrobku

Rogal Amore je příjemný a jemný na dotek. Vyrobený z nejkvalitnějšího plyše. K dispozici v různých barvách a vzorech. Kromě toho může být jedinečným společníkem na dlouhé cesty. Jedinečná výplň ve formě antialergických silikonových kuliček zaručuje neuvěřitelnou lehkost a dokonalé přizpůsobení se tělu. Jedinečný dárek pro děti i dospělé. Stylová, měkká a pohodlná opěrka hlavy je podstata pro ideální odpočinek.

Nejen pro hlavu - opěrka se nemusí používat pouze na pohodlnou polohu hlavy. Přestože je tak specifikována, můžete ji použít i jiným způsobem. Mohou se použít například na uvolnění unavených nohou a to těch, že je dáte do vyšší polohy. Vše, co musíte udělat, je lehnout si na záda a položit si opěrku hlavy pod nohy nebo pod kolena. Opěrku hlavy můžete použít i tak, že ji umístíte mezi záda a zadní část kancelářské židle. Tímto způsobem se donutíte správně držet tělo a vaše páteř se uvolní z nepříjemné polohy. Po několika minutách takové pozice budete cítit rozdíl. Vaše záda bude cítit úlevu a dlouhá práce za stolem nebude tak únavná. Další použití opěrky hlavy pomůže mladým matkám. Naše výrobky v této kategorii ve tvaru C jsou ideální na kojení. Nebudete muset neustále zdokonalovat polohu své ruky a vaše dítě si bude moci vychutnat klid, který je pro vás důležitý.

Vzorník:


Polštář je vyráběn na objednávku. Doba realizace je 5 pracovních dnů.

Plyš amore, Modern plyš - EF3

Potahová látka s hebkým povrchem, velmi příjemná na dotek. Jde o velur s měkkým, hebkým, řezaným vlasem a vyrábí se na speciálním tkalcovském stavu. Látka velmi připomíná semiš. Amore se vyznačuje snadnou údržbou, je odolná a silnější než běžná tkanina.

Ze všech dostupných materiálů v našem obchodě jde o nejlepší materiál. Je to zlatá střední cesta z pohledu všech kritérií. Ať už jde o poměr ceny a kvality, údržby, životnosti, pohodlnosti, vzhledu a dostupnosti modelů v tomto materiály.

Znaky: Měkký, jemný, super přizpůsobivý, nedokáže držet tvar, stálobarevný, menší nasákavost vody než běžný textil, hřejivý, snadná údržba, příjemný na dotyk, hladký, vhodný pro alergiky


Údržba:

    • Velmi snadná údržba. Povrch se čistí vlhkým bavlněným hadříkem. Nejlepší namočeným ve vlažné mýdlové vodě. Amore se nesmí čistit žádnými chemickými čistidly. Při extrémním znečištění doporučujeme profesionální čištění v čistírně.
    • Polštář lze prát.
    • Potah pereme na nízkých teplotách (do 30°C), nejideálněji na nejjemnějším pracím programu.
    • Při sušení v sušičce používejte jen programy na jemné a citlivé textilie a nízkou teplotou. Při běžném sušení neumisťujeme na slunce, může dojít k vyblednutí.
    • Nebělíme, nečistíme chemicky

Specifikace
Šířka30 cm
Délka35 cm
ZnačkaEcopuf
MaterialPlyš amore
CertifikacePZH
Záruka24 měsíců
Záruka na výplň6 měsíců
30 podobných produktů ve stejné kategorii