Sedací vak Ecopuf - NAOMI outdoor

Hledáte něco, co elegantně vyplní prázdné místo na terase? Naomi je ideální řešení! V tomto vaku zapomenete na všechny problémy a starosti.

4 800 Kč s DPH

Zboží máme skladem

Nové

EF8008

Doručení ZDARMA od 2 000 Kč

Když teď produkt objednám, kdy jej obdržím?

Kurýr PPL03.04.
Osobní odběr – Zásilkovna04.04.
Popis výrobku
Specifikace
Příslušenství
Popis výrobku

Hledáte něco, co elegantně vyplní prázdné místo na terase? Naomi je ideální řešení! V tomto vaku zapomenete na všechny problémy a starosti. Pokud máte chuť na kvalitní relax, tento výjimečný sedací pytel splní všechna Vaše vysoká očekávání a určitě se do něj zamilujete. Pohodlný sedací pytel poskytuje špičkový komfort pro lenošení. Nechte se hýčkat tímto skvělým vakem s krásným barevným provedením. Naomi je jako stvořený pro bezstarostnou relaxaci a lenošení. V obývacím pokoji skvěle nahradí křeslo. Tento sedací pytel je díky své velikosti a tvaru jako stvořený pro dospělé. Ideální velikost pro každého člena rodiny. Tvarování do sinusoidy zajistí ideální polohu pro ležení.

Sedací vaky z kolekce Outdoor jsou vyrobeny z nejkvalitnějšího, nepromokavého materiálu v nejmodernějších barvách sezóny. Použití kvalitní vnější textilie zaručuje vysokou odolnost vůči vlhkosti a nečistotám. Outdoor vaky jsou skvělé jako zahradní nábytek, na terasu či balkon.

Naomi je vhodný pro každého, zejména pro dospělé.

Podobné vaky: menší Flavio

Naomi v jiném materiály: Polyester, Jamajka Outdoor, Barbados Outdoor, Sicílie Outdoor

Sedací vak je vyráběn na objednávku. Doba realizace je 5 pracovních dnů. Sedací vak neobsahuje podnožník.

POZOR!

Kurýrní společnost má stanovenou maximální velikost balíků. Tento sedací pytel je v tomto případě nadrozměrný. Musíme z něj odsypat a odsypanú část zaslat zvlášť (granulát - výplň - bude v samostatném pytli). Nemusíte mít strach. Sedací vak se velmi jednoduše plní zpět. Stačí ho rozepnout (dvojitý zip) a celý obsah pytle vsypat do sedacího vaku. Bohužel není možné sedací vak jiným způsobem doručit.

Outdoor polyester, Modern Outdoor EF8

Tento materiál jsme pečlivě vybírali pro ty náročnější zákazníky, kteří si chtějí užít svůj sedací pytel i venku. Polyester Outdoor a Modern polyester outdoor jsou materiály uzpůsobené pobytu v exteriéru. Zvládají pobyt na přímém slunci a nevadí jim ani pobyt ve vlhkém prostředí. Vaky jako stvořené pro balkon, terasu či zahradu. Tyto vaky jsou super univerzální, přes léto je můžete mít venku a na zimu si je vezmete domů, do interiéru. Tím pádem vám zajistí celoroční relaxaci všude kde jen budete chtít

Tak jak se říká nic není dokonalé, ani tento materiál není 100% voděodolný. Při silných deštích nebo bouřích může materiál promoknout. Na druhé straně velmi lehce vyschne. Doporučujeme sedací pytel při silných nebo dlouhotrvajících deštích schovat pod stříšku. A zároveň po každém dešti nechat sedací pytel pořádně vyschnout.

Znaky: Měkký, odolný, pevný, stálobarevný, voděodolný, odolný vůči UV záření, není chladivý ani hřejivý, snadná údržba, příjemný na dotek, vhodný pro alergiky, rychleschnoucí, vysoká pořizovací cena

Použití:

  • Sedací vak je vhodný jak do exteriéru tak do interiéru.

Údržba:

  • Velice snadná údržba. Vysavačem vysajeme prach ze záhybů a švů. Povrch se čistí vlhkým bavlněným hadříkem. Nejlépe namočenou ve vlažné mýdlové vodě. Polyester se nesmí čistit žádnými chemickými čistidly. Při extrémním znečištění doporučujeme profesionální čištění v čistírně (nejjemnější čištění bez odstřeďování).
  • Nepereme, nesušíme v sušičce, nebělíme, nečistíme chemicky


Sedací vak je vybavený dvojitým zipem, díky čemuž se granulát nedostane ven. Pokud se vám vak po čase vysedí, jednoduše můžete odzipsovaním obou zipů výplň doplnit.

Jako výplň používáme jen ty nejkvalitnější polystyrenové kuličky na které poskytujeme záruku 6 měsíců. U nás se Vám tedy nestane, že Vám bude taburetka vyplněna neoriginálním granulátem nebo regranulát, který dokonce škodí Vašemu zdraví.

Pod kódem EF4 najdete na naší stránce všechny sedací vaky a taburetky z látek Outdoor polyester, Modern Outdoor

Specifikace
Objem350 L
Výška80 cm
Šířka60 cm
Délka110 cm
Výška sedenia30 cm
Hĺbka sedenia80 cm
Nosnosťdo 130kg
ZnačkaEcopuf
MaterialPolyester outdoor
CertifikacePZH
Záruka24 měsíců
Záruka na výplň6 měsíců
Vnitřní obalNie
30 podobných produktů ve stejné kategorii